Buzz

Εϊμι Σούμερ, Τίνα Φέι, Τζούλια Λουί Ντρέιφους και Πατρίτσια Αρκέτ γιορτάζουν την τελευταία fuckable μέρα τους!

στα 10

Tι σημαίνει «last fuckable day»? Α, πρέπει να δείτε το βίντεο...

Εϊμι Σούμερ, Τίνα Φέι, Τζούλια Λουί Ντρέιφους και Πατρίτσια Αρκέτ γιορτάζουν  την τελευταία fuckable μέρα τους!

Το «Inside Amy Schumer», η σατιρική καυστική εκπομπή της Εϊμι Σούμερ επέστρεψε προχθές το βράδυ, για τρίτη σεζόν στην αμερικανική τηλεόραση και πιο καυστική από ποτέ. Η κωμικός που αρέσκεται να λέει τα πράγματα με το όνομά τους και να τεστάρει τη mainstream αντίληψη για πολιτικά, ακτιβιστικά, φεμινιστικά θέματα έχει κερδίσει το κοινό, παρόλο που, αρκετές φορές το φέρνει σε δύσκολη θέση. Δεν πειράζει, έτσι ξεκινούν οι καλύτεροι διάλογοι.

Δείτε την Εϊμι Σούμερ στις καλύτερες στιγμές της ως παρουσιάστρια των πρόσφατων MTV Awards

Σ' ένα σκετς της πρώτης εκπομπής του τρίτου κύκλου, η Εϊμι Σούμερ μάζεψε τις ηρωίδες της. Οσες γυναίκες ακόμα στη χολιγουντιανή βιομηχανία παίζουν το παιχνίδι με τους όρους τους. Κι αποφάσισαν να στήσουν ένα σκετς που να σηκώνει περιπαιχτικά, ανάλαφρα και ουσιαστικά το μεσαίο δάχτυλο στο σεξισμό του Χόλιγουντ.

Amy Schumer last fuckable day 607

Το «The Last Fuckable Day» βάζει τη Σούμερ να συναντά τις 3 σταρ τη στιγμή που γιορτάζουν την τελευταία «αξιογάμητη» μέρα της Τζούλια Λουί Ντρέιφους. Τι σημαίνει αυτό; Τη μέρα που το Χόλιγουντ έχει αποφασίσει ότι δε θέλει κανένας άντρας από το κοινό να τη δει σε ρόλους γυναίκας, ο κόλπος της κλείνει και μαζί και η καριέρα της. Από εδώ και πέρα θα παίζει μαμάδες και τη γυναίκα του Αγιου Βασίλη.

Διαβάστε ακόμα: Το Χόλιγουντ έχει γυρίσει την πλάτη του στην οσκαρική Νταϊαν Γουίστ κι εκείνη δυσκολεύεται να πληρώσει το νοίκι της

Πότε είναι η fuckable μέρα ενός άντρα; Γέλια... «Μπορεί να φτάσει σε ηλικία που σουτάρει... λευκές αράχνες πια, αλλά κανένας άντρας στο Χόλιγουντ δε θεωρείτε ποτέ unfuckable». (Φημολογείται ότι η φράση «λευκές αράχνες» ήταν αυτοσχεδιασμός της Τίνα Φέι).

Διαβάστε ακόμα: Η Μέριλ Στριπ στηρίζει έμπρακτα τις άνω των 40 γυναίκες σεναριογράφους στο Χόλιγουντ

Amy Schumer last fuckable day 607 2

Το σκετς ήταν μία ιδέα που ήρθε στις σεναριογράφους της ομάδας της Σούμερ από την αρχή της εκπομπής - τρία χρόνια πριν. Συζητούσαν για το πώς μεγαλώνουν οι γυναίκες ηθοποιοί και τι τους συμβαίνει - εξαφανίζονται, τι ρόλοι έρχονται στην πόρτα τους. Η φράση τους ήρθε αυτόματα: «οι γυναίκες ηθοποιοί δεν έχουν ημερομηνία λήξης - έχουν ''last fuckable day''....»

Τη σκηνοθεσία του βίντεο ανέλαβε η Νικόλ Χολοφσένερ (διαβάστε για την νέα της ταινία με την Τζούλιαν Μουρ) και η Σούμερ συγκέντρωσε το dream cast της: «Πριν από χρόνια είχαμε ονειρευτεί να κάθονται σε αυτό το τραπέζι οι Νταϊάν Κίτον και Μία Φάροου. Ομως αρκετές ηθοποιοί αρνήθηκαν να παίξουν. Μέχρι που το προτείναμε στην Τίνα, την Τζούλια και την Πατρίτσια. Αυτές οι γκόμενες είναι πολύ cool για να αρνηθούν κάτι τέτοιο...»

Απολαύστε το:

.

Δείτε ακόμα: