Buzz

Σε συγχωρούμε Τζούλιαν Μουρ!

στα 10

Για τον επόμενο ρόλο της, η οσκαρική πρωταγωνίστρια Τζούλιαν Μουρ ζητά τη συγχώρεσή μας. Και συνεργάζεται με μία σκηνοθέτη που αγαπάμε...

Σε συγχωρούμε Τζούλιαν Μουρ!

Αγαπάμε την Τζούλιαν Μουρ. Αγαπάμε κι εμπιστευόμαστε (καλά, όχι πάντα) τις επιλογές της. Οπότε διαβάσαμε με ιδιαίτερη χαρά την είδηση ότι θα συνεργαστεί για πρώτη φορά με την Νικόλ Χολοφσένερ - την πρωτοπόρο του indie wave στα 90ς με ταινίες όπως τα «Walking and Talking» και «Lovely and Amazing» (αλλά και άξια τηλεοπτική σκηνοθέτη σειρών όπως «Sex and the City», «Six Feet Under», «Parks and Recreation» και της τελευταίας επιτυχίας της Τίνα Φέι «The Unbreakable Kimmie Schmidt»)

Διαβάστε ακόμα: Oscars 2015 - Η μέρα που η Τζούλιαν Μουρ κέρδισε το Οσκαρ που άξιζε εδώ και χρόνια

Holofcener keener 607 Με την πιστή της συνεργάτη και πρωταγωνίστρια όλων των ταινιών της, Κάθριν Κίνερ

Η Χολοφσένερ (μετά το «Please Give» που αγαπήσαμε πριν 5 χρόνια στο Βερολίνο και το «Εκεί Που Δεν το Περιμένεις», την τελευταία ταινία του Τζέιμς Γκαντολφίνι με μία συγκλονιστική Τζούλια Λουίς Ντρέιφους) ετοιμάζει το «Can You Ever Forgive Me», την κινηματογραφική μεταφορά της αυτοβιογραφίας της Λι Ισραελ που κυκλοφόρησε το 2008.

Holofcener aniston 607 Mε την πρωταγωνίστριά της στο «Friends With Money», Τζένιφερ Ανιστον

Στο βιβλίο, η Ισραελ ομολογεί και περιγράφει την απάτη της: πώς ξεκίνησε ως βιογράφος μεγάλων προσωπικοτήτων και σταρ και κατέληξε να πλαστογραφεί επιστολές τους και να πουλά της αυθεντικές σε συλλέκτες, μέχρι που το FBI την ανακάλυψε.

Διαβάστε ακόμα: Λινκλέιτερ, Ντελπί, Χολοφσένερ, Γκέργουιγκ και 10 ακόμα σεναριογράφοι μοιράζονται τα μυστικά τους μαζί σας

Holofcener Enough Said 607 Mε τους Τζέιμς Γκαντολφίνι και Τζούλια Λουί Ντρέιφους στα γυρίσματα του «Εκεί Που Δεν το Περιμένεις»

Το μεγάλο ατού της Χολοφσένερ είναι η άμεση, χωρίς φίλτρα, ματιά της σε γυναικείους χαρακτήρες που κανονικά θα πίστευες ότι δεν μοιράζεσαι τίποτα κοινό μαζί τους, αλλά τους κάνει τόσο οικείους, αναγνωρίσιμους, δικούς σου. Οπότε η Τζούλιαν Μουρ έχει την ευκαιρία να μας δείξει για ακόμα μία φορά την ερμηνευτική της στόφα, μπαίνοντας στο κλαμπ των πρωταγωνιστριών της Χολοφσένερ: Τζούλια Λουί Ντρέιφους, Κάθριν Κίνερ, Φράνσις ΜακΝτόρμαντ, Εμιλι Μόρτιμερ, Τζόαν Κιούζακ, Τζένιφερ Ανιστον, Ρεμπέκα Μίλερ.

Ανυπομονούμε!

Διαβάστε ακόμα: