Φεστιβάλ / Βραβεία

Η Εϊμι Πόλερ και η Τίνα Φέι θα παρουσιάσουν τις Χρυσές Σφαίρες το 2021

στα 10

Οι Χρυσές Σφαίρες λένε αντίο στον Ρίκι Τζερβέιζ και (ξανα)καλωσορίζουν δυο από τις πιο αγαπημένες παρουσιάστριες των τελευταίων ετών.

Η Εϊμι Πόλερ και η Τίνα Φέι θα παρουσιάσουν τις Χρυσές Σφαίρες το 2021

Μπορεί τα Οσκαρ να συνεχίζουν χωρίς παρουσιαστή για δεύτερη χρονιά, αλλά οι Χρυσές Σφαίρες επιμένουν… παραδοσιακά. Ετσι, μόλις μια εβδομάδα μετά την απονομή των βραβείων για το 2020 και με τον Ρίκι Τζερβέιζ να δηλώνει πως ήταν η τελευταία φορά που παρουσιάζει τα βραβεία, το NBC ανακοίνωσε πως η Τίνα Φέι και η Εϊμι Πόλερ θα επιστρέψουν ως οικοδέσποινες για τις Χρυσές Σφαίρες του 2021.

«Το NBC ήταν για αρκετό καιρό το σπίτι δυο από των πιο αστείων ανθρώπων του πλανήτη, της Τίνα Φέι και της Εϊμι Πόλερ – και δεν θέλαμε να περιμένουμε άλλο για να μοιραστούμε μαζί σας τα υπέροχα νέα πως θα επιστρέψουν στις Χρυσές Σφαίρες για άλλη μια φορά», δήλωσε ο πρόεδρος του καναλιού NBC Πολ Τέλεγκντι κατά την διάρκεια του πάνελ στο Television Critics Association 2020 (TCA 2020) που πραγματοποιείται αυτές τις μέρες στη Πασαντίνα της Καλιφόρνια.


Οι Χρυσές Σφαίρες 2020 με τον τρόπο του Flix:


Tina Fey and Amy Poehler 607

Οι Φέι και Πόλερ παρουσίασαν τα βραβεία για τρεις συνεχόμενες χρονιές, από το 2013 έως το 2015, και τότε είχαν δηλώσει πως θα ήταν η τελευταία φορά που το έκαναν, με το κανάλι να προσπαθεί να ανεβάσει την ακροαματικότητα των βραβείων μιας και αυτή έπεσε 2% σε σχέση με αυτή του 2019 ενώ ήταν η χαμηλότερη των τελευταίων 8 ετών.

Ο πρόεδρος της Ενωσης Ξένων Ανταποκριτών του Χόλιγουντ Λορέντζο Σόρια δήλωσε πως «δεν υπάρχει αμφιβολία πως η χημεία μεταξύ της Τίνα και της Εϊμι είναι μεταδοτική. Ανυπομονούμε να δούμε το δίδυμο αυτό να επιστρέφει στη σκηνή των Χρυσών Σφαιρών.» Η ημερομηνία της απονομής των Χρυσών Σφαιρών για το 2021 δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα.


Στο δρόμο για τα Οσκαρ 2020: Ολα τα βραβεία, όλα τα στραβοπατήματα, όλα τα κουτσομπολιά στη διαδρομή των βραβείων, στην ειδική ενότητα του Flix