Φεστιβάλ / Βραβεία

Χρυσές Σφαίρες 2020: Ο Τομ Χανκς από καρδιάς. Ειλικρινά. Αληθινά.

στα 10

Παραλαμβάνοντας το τιμητικό βραβείο Σεσίλ Μπ. ΝτεΜιλ ένωσε την αίθουσα σε ένα θερμό χειροκρότημα και δεν φοβήθηκε ακόμη και να δακρύσει.

Flix Team
Χρυσές Σφαίρες 2020: Ο Τομ Χανκς από καρδιάς. Ειλικρινά. Αληθινά.

Για τα δάκρυα, σύμφωνα με τον ίδιο έφταιγε το κρυολόγημά του «σας ορκίζομαι πως δεν είμαι τόσο ευσυγκίνητος στο σπίτι» ειπε, αλλά όποια κι αν είναι η αλήθεια, ο σπουδάιος ηθοποιός συγκινήθηκε βαθιά στην διάρκεια του λόγου του, τόσο στην αρχή, όταν μιλούσε για την γυναίκα του Ρίτα Γουίλσον και τα παιδιά του, αλλά και μια ακόμη φορά λίγο πριν το τέλος.

golden globes 2020  tom hanks  607


Οι Χρυσές Σφαίρες 2020 με τον τρόπο του Flix:


Στο ενδιαμεσο τραγούδησε το μουσικό θέμα του «Πλοίου της Αγάπης», εξήγησε πως έφτασε ως εδώ «κλέβοντας» από τους πάντες και αναφέρθηκε στους αγαπημένους του ηθοποιούς και πρόσφερε μια συμβουλή σε όλους τους συναδέλφους του: να μην καθυστερούν ποτέ. «Δεν χρειάζεται να έρθει κάποιος με walkie talkie να σας χτυπήσει την πόρτα του τρέιλερ σας. Θα έπρεπε ήδη να είστε ήδη έτοιμοι».

golden globes 2020  tom hanks  607 Με την οικογένειά του στο κόκκινο χαλί

Το βραβείο Σεσιλ Μπ. ΝτεΜιλ είναι η επισφράγιση μιας σπουδαίας καριέρας και μιας διαδρομής που περιλαμβάνει 16 υποψηφιότητες στις Χρυσές Σφαίρες και 8 βραβεία. Φέτος ήταν και πάλι υποψήφιος για το «A Beautiful Day in the Neighborhood».

Δείτε ολόκληρο τον ευχαριστήριο λόγο του στο βίντεο αλλά και την Σαρλίζ Θερόν να τον παρουσιάζει:

Δείτε τον Τομ Χανκς να απαντάει στους δημοσιογράφους μετά την τελετή απονομής των 77ων Χρυσών Σφαιρών - η πρώτη ερώτηση αφορά την τιμητική του πολιτογράφηση ως Ελληνας πολίτης που έγινε πρόσφατα από την ελληνική κυβέρνηση:



Στο δρόμο για τα Οσκαρ 2020: Ολα τα βραβεία, όλα τα στραβοπατήματα, όλα τα κουτσομπολιά στη διαδρομή των βραβείων, στην ειδική ενότητα του Flix