Φεστιβάλ / Βραβεία

Χρυσές Σφαίρες 2020: Ο Ρίκι Τζερβέιζ ήταν τόσο αυθάδης (κι αστείος) όσο περιμέναμε

στα 10

Το είχε δηλώσει πως αυτή είναι η τελευταία του φορά που παρουσιάζει τα βραβεία οπότε δεν τον νοιάζει τίποτα. Και το απέδειξε.

Flix Team
Χρυσές Σφαίρες 2020: Ο Ρίκι Τζερβέιζ ήταν τόσο αυθάδης (κι αστείος) όσο περιμέναμε

Και προφανώς όπως είπε ο ίδιος ξεκινώντας τον μονόλογό του, προφανώς και το NBC δεν νοιάζεται καθόλου για το τι θα πει, αφού δεν έχει αντίρρηση για το γεγονός ότι είναι παρουσιαστής, αλλά ακόμη κι έτσι κι όπως αναμενόταν, το κανάλι δε δίστασε να χρησιμοποιήσει τον ήχο του μπιπ στην διάρκεια του λόγου του περισσότερες από μία φορές.


Οι Χρυσές Σφαίρες 2020 με τον τρόπο του Flix:


Στην διάρκεια της ομιλίας του, για μια ακόμη φορά ο Ρίκι Τζερβέις αποδείχθηκε πολιτικά μή ορθός, αστειεύτηκε με το «Cats» και την Τζούντι Ντεντς βάζοντας στο μυαλό μας μια εικόνα που δεν θέλαμε ποτέ να σκεφτούμε, παρομοίασε τον Μαρκ Ζούκερμπεργκ του Facebook με τον ήρωα του «Jojo Rabbit» ( «ένα αφελές, παραπλανημένο παιδί που διασπείρει ναζιστική προπαγάνδα κι έχει μόνο φανταστικούς φίλους») και παρότρυνε τους νικητές της βραδιάς να μην βγάλουν πολιτικούς λόγους αφού «δεν είστε σε θέση να κάνετε κήρυγμα στο κοινό για το οτιδήποτε».

Δείτε ολόκληρο τον εναρκτήριο μονόλογό του Ρίκι Τζερβέιζ στο βίντεο:


Στο δρόμο για τα Οσκαρ 2020: Ολα τα βραβεία, όλα τα στραβοπατήματα, όλα τα κουτσομπολιά στη διαδρομή των βραβείων, στην ειδική ενότητα του Flix