Φεστιβάλ / Βραβεία

Για δεύτερη χρονιά, η απονομή των βραβείων Οσκαρ, δεν θα έχει παρουσιαστή

στα 10

Και η ανακοίνωση δεν προκαλέι στ΄αλήθεια έκπληξη.

Flix Team
Για δεύτερη χρονιά, η απονομή των βραβείων Οσκαρ, δεν θα έχει παρουσιαστή

Πέρσι ήταν λίγο πολύ λύση ανάγκης, αφού ο Κέβιν Χαρτ που είχε αναλάβει να παρουσιάσει τα βραβεία απολύθηκε λίγο πριν την απονομή εξαιτίας του σάλου που ξέσπασε γύρω από μια σειρά παλιών ρατσιστικών tweet του.

Ομως η απονομή των 91ων Βραβείων όχι μόνο ήταν μικρότερη σε διάρκεια αφού δεν χρειάστηκε να συμπεριλάβει τους μονολόγους ενός παρουσιαστή, αλλά είδε και τα νούμερα της τηλεθέασης (και πιστέψτε μας αυτό είναι σημαντικό), να ανεβαίνουν κατά 12 μονάδες, οπότε αυτό που μοιαζει με λύση ανάγκης, αποδείχθηκε μια πετυχημένη φόρμουλα.

Διαβάστε ακόμη: Oscars 2020: Οι σκηνοθέτες της χρονιάς στις υποψηφιότητες του Σωματείου Αμερικάνων Σκηνοθετών

Θα χρειαστεί να περιμένουμε έως τις 9 Φεβρουαρίου για να δούμε αν οι νέοι παραγωγοί της απονομής Στεφανί Αλέν και Λινέτ Χάουελ Τέιλορ θα έχουν εκπλήξεις στην φόρμα της βραδιάς, αλλά το πιθανότερο είναι πως η συνταγή θα παραμείνει λίγο πολύ ίδια, και η απουσία του παρουσιαστή θα είναι κάτι που για μια ακόμη φορά, ελάχιστοι θα παρατηρήσουν.

oscars 607


Στο δρόμο για τα Οσκαρ 2020: Ολα τα βραβεία, όλα τα στραβοπατήματα, όλα τα κουτσομπολιά στη διαδρομή των βραβείων, στην ειδική ενότητα του Flix