Buzz

«Η Αλίκη Μέσα από τον Καθρέφτη»: Ακόμη μια μαγική βουτιά στο σύμπαν της χώρας των θαυμάτων

στα 10

Νέες ακόμη πιο όμορφες εικόνες για τη συνέχεια της «Αλίκης στη Χώρα των Θαυμάτων», τρεις μήνες πριν την έξοδο του σίκουελ στις αίθουσες.

Flix Team
«Η Αλίκη Μέσα από τον Καθρέφτη»: Ακόμη μια μαγική βουτιά στο σύμπαν της χώρας των θαυμάτων

Eίχε δώσει την υπόσχεσή της στον «Τρελλοκαπελά» και την κράτησε. Ηρθε η ώρα για την Αλίκη να ξαναβουτήξει στο κινηματογραφικό της λαγούμι. Μπορεί τώρα η διαδρομή της να είναι μέσα από ένα μαγικό καθρέφτη («Η Αλίκη Μέσα από τον Καθρέφτη») αλλά προορισμός είναι και πάλι η Χώρα των Θαυμάτων.

Παρότι η «Αλίκη στη Χώρα των Θαυμάτων» του Τιμ Μπάρτον είχε διχάσει το 2010 το κοινό και την κριτική, δε δίχασε καθόλου το box office κι αποτέλεσε θεαματική εμπορική επιτυχία, συγκεντρώνοντας πάνω από 1 δισεκατομμύριο δολάρια παγκοσμίως.

Διαβάστε και δείτε ακόμη: «Η Αλίκη Μέσα από τον Καθρέφτη»: το νέο teaser ντύνεται με τη φωνή του Αλαν Ρίκμαν

Alice through the looking glass poster

Μια συνέχειά της, με βάση το επόμενο μυθιστόρημα του Λούις Κάρολ, θεωρήθηκε αυτονόητη για όλους τους συντελεστές, εκτός... από τον Τιμ Μπάρτον! Ετσι, η ταινία «Η Αλίκη Μέσα από τον Καθρέφτη» ξαναφέρνει στην οθόνη τη γνώριμη ομάδα των Μία Γουασικόφσκα, Τζόνι Ντεπ, Αν Χάθαγουεϊ και Ελενα Μπόναμ Κάρτερ, καθίζοντας στον σκηνοθετικό θρόνο τον Τζέιμς Μπόμπιν των «Muppets». Το πώς αυτό θα επηρεάσει το ύφος της ταινίας μένει να το δούμε, παρότι η αισθητική μοιάζει απαράλλαχτη.

Η ταινία θα κάνει πρεμιέρα στις 27 Μαΐου στην Αμερική.

Δείτε εδώ το νέο υπέροχο τρέιλερ του «Alice Through the Looking Glass:


Αναζητήστε το χαμένο χρόνο στο νέο τρέιλερ του «Alice Through the Looking Glass»:


Και ακόμη ένα αποκαλυπτικό τρέιλερ για την ταινία εδώ:


Διαβάστε περισσότερα: