Buzz

Ο Αλεξ Γκάρλαντ μιλάει για τη νέα του ταινία με τίτλο «Civil War»

στα 10

Μετά το «Men» έρχεται ένας εμφύλιος πόλεμος και ο Γκάρλαντ τον χαρακτηρίζει ως κάτι το τελείως σουρεαλιστικό.

Ο Αλεξ Γκάρλαντ μιλάει για τη νέα του ταινία με τίτλο «Civil War»

Ο Αλεξ Γκάρλαντ επιστρέφει τέσσερα χρόνια μετά το «Annihilation» με μια νέα ταινία με τίτλο «Men», η οποία ακολουθεί την ιστορία μίας γυναίκας που αποφασίζει να πάει μόνη της διακοπές στην αγγλική επαρχία, μετά την αυτοκτονία του συζύγου της, ο οποίος έπεσε στο κενό από την ταράτσα του σπιτιού τους. Και μπορεί η ταινία να ετοιμάζεται για την προβολή της στις Κάννες σε λίγες μέρες, λίγο πριν κυκλοφορήσει στις αίθουσες, αλλά ο ίδιος έχει ήδη πλάνα για την επόμενό του πρότζεκτ.

Μιλώντας σε ένα roundtable για λογαριασμό του /Film, o Γκάρλαντ είπε κάποια ενδιαφέροντα πράγματα για τη νέα του ταινία με τίτλο «Civil War» την οποία μάλιστα χαρακτήρισε ως τελείως σουρεαλιστική.

Διαβάστε ακόμα: Ετοιμοι να μπείτε στο στόμα της τρέλας; Νέο ανατριχιαστικό τρέιλερ του «Men» του Αλεξ Γκάρλαντ

Alex Garland Ex Machina Στα γυρίσματα του «Ex Machina»

«Γυρίζω μια ταινία αυτή τη στιγμή, στην Ατλάντα. Και είναι πολεμική ταινία. Και συναντήσαμε στην άκρη του δρόμου, όταν ψάχναμε για τοποθεσίες, ένα σωρό εγκαταλελειμμένα χριστουγεννιάτικα στολίδια από κάποιον που είχε δημιουργήσει μια χειμερινή χώρα των θαυμάτων για να χρεώσει τις οικογένειες, και μετά είχαν χρεοκοπήσει και αυτό το υλικό ήταν απλώς διασκορπισμένο σε όλα τα χωράφια. Και είπα, “πάρτε το, μίλα με τον τύπο που έχει τα χωράφια, ας το έχουμε και θα το χρησιμοποιήσουμε ως φόντο.” Και αυτό είναι τελείως σουρεαλιστικό. Βρισκόμαστε στην Ατλάντα, έχει τον καυτό ήλιο και τα πάντα καλύπτονται από πιγκουίνους και πολικές αρκούδες, χριστουγεννιάτικα δέντρα και ξωτικά. Και δεν το δημιούργησα αυτό, το βρήκαμε έτοιμο εκεί έξω», δήλωσε ο Γκάρλαντ.

Δεν είπε πολλά πράγματα για το σενάριο της ταινία και το μόνο που γνωρίζουμε από τον τίτλο είναι ότι θα έχει να κάνει με έναν εμφύλιο πόλεμο αλλά, αν περιμένουμε να είναι όπως οι προηγούμενές του ταινίες, σίγουρα θα πρόκειται κάτι παραπάνω από αυτό. Πάντως η ταινία του «Men» θα κυκλοφορήσεις στις ελληνικές αίθουσες στις 2 Ιουνίου.