Buzz

Η Νάταλι Πόρτμαν έρχεται αντιμέτωπη με έναν μυστηριώδη οικολογικό τρόμο στο τρέιλερ του «Annihilation»

στα 10

Μετά το «Ex Machina», ο Αλεξ Γκάρλαντ επιστρέφει με ένα ακόμα πιο φιλόδοξο φιλμ επιστημονικής φαντασίας.

Η Νάταλι Πόρτμαν έρχεται αντιμέτωπη με έναν μυστηριώδη οικολογικό τρόμο στο τρέιλερ του «Annihilation»

Συγγραφέας και σεναριογράφος ταινιών όπως το «28 Μέρες Μετά» και το «Sunshine» του Ντάνι Μπόιλ, αλλά και το «Never Let Me Go» του Μαρκ Ρόμανεκ, ο Αλεξ Γκάρλαντ έκανε το 2014 το σκηνοθετικό του ντεμπούτο με το «Ex Machina», χαρίζοντάς μας μια από τις πιο ενδιαφέρουσες ταινίες επιστημονικής φαντασίας των τελευταίων ετών.

Δεν είναι τυχαίο, λοιπόν, που η νέα του σκηνοθετική απόπειρα αναμένεται με ανυπομονησία, ειδικά όταν ανήκει στο ίδιο κινηματογραφικό είδος και βασίζεται στο εξαιρετικό best seller του Τζεφ Βάντερμιρ με τίτλο «Annihilation», πρώτο μέρος μιας λογοτεχνικής τριλογίας που έχει γίνει δεκτή με ενθουσιασμό από τους κριτικούς και τους φίλους της επιστημονικής φαντασίας.

Διαβάστε ακόμη: «Science Fiction: Ταξίδι στο Αγνωστο» - Η έκθεση της χρονιάς στη Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση

Annihilation 607

Annihilation 607

Annihilation 607

Annihilation 607

Η ταινία ακολουθεί μια ομάδα γυναικών επιστημόνων, μέλη της 12ης εξερευνητικής αποστολής που στέλνεται στην Area X, μια περιοχή των ΗΠΑ που βρίσκεται σε καραντίνα λόγω μυστηριωδών φαινομένων. Ολες οι προηγούμενες αποστολές έληξαν σε τραγωδία, με τα μέλη της μίας να αυτοκτονούν ομαδικά, τα μέλη μιας άλλης να αλληλοεξοντώνονται, ενώ μια τρίτη είδε το πλήρωμά της να επιστρέφουν σκιές του παλιού εαυτού τους και να πεθαίνουν από καρκίνο λίγο αργότερα.

Η Νάταλι Πόρτμαν, η Τζένιφερ Τζέισον Λι, η Τέσα Τόμπσον, η Τζίνα Ροντρίγκεζ και ο Οσκαρ Αϊζακ πρωταγωνιστούν στο φιλμ, το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει στην Αμερική στις 23 Φεβρουαρίου του 2018.

Μπορείτε να δείτε παρακάτω το πρώτο τρέιλερ της ταινίας, το οποίο είναι τουλάχιστον εντυπωσιακό, συνδυάζοντας μια ατμόσφαιρα αδιόρατης απειλής και υπαινικτικού τρόμου με εικόνες ανείπωτης ομορφιάς.


Δείτε εδώ και το δεύτερο τρέιλερ της ταινίας που κυκλοφόρησε το Δεκέμβριο του 2017:


Διαβάστε ακόμη