Buzz

O Ντάνκαν Τζόουνς επιστρέφει στην επιστημονική φαντασία με το «Mute»

στα 10

Πρωταγωνιστούν οι Πολ Ραντ κι Αλεξάντερ Σκάρσγκαρντ και οι πρώτες εικόνες θυμίζουν τον κόσμο «Blade Runner».

O Ντάνκαν Τζόουνς επιστρέφει στην επιστημονική φαντασία με το «Mute»

Πριν ο Ντάνκαν Τζοουνς βουτήξει στον κόσμο της ηρωικής video game φαντασίας με το «Warcraft», για το οποίο ελπίζει ότι σύντομα θα κάνει ένα sequel, είχε σκηνοθετήσει δυο ευφάνταστες και εξαιρετικά ενδιαφέρουσες ταινίες επιστημονικής φαντασίας το «Moon» και τα «Τελευταία 8 Λεπτά».

Κάπως έτσι η επιστροφή του σε ένα είδος που ξέρει να κάνει καλά με την καινούρια του ταινία, μας εξιτάρει –αν όχι μας ενθουσιάζει, ειδικά εφόσον φιλοξενεί στο καστ της δύο εξαιρετικούς πρωταγωνιστές.

Δείτε ακόμη: Οι ρέπλικες ζουν ανάμεσά μας στο πρώτο trailer του «Blade Runner 2049»

mute 607

Το «Mute» είναι τοποθετημένο στο μέλλον σε ένα φουτουριστικό Βερολίνο με neon φώτα κι έναν σκοτεινό υπόκοσμο. Ο Αλεξάντερ Σκάρσγκαρντ ένας άντρας που έχει χάσει την ικανότητά του να μιλά μετά από ένα ατύχημα στην παιδική του ηλικία, θα χάσει τώρα και την φίλη του, η οποία μια μέρα θα εξαφανιστεί δίχως ίχνος.

Στην προσπάθειά του να την βρει, στην χαώδη μητρόπολη που είναι πια το Βερολίνο, θα βυθιστεί στις πιο σκοτεινές και μυστικές γωνιές της και θα γνωρίσει δυο παράδοξους Αμερικάνους χειρούργους που υποδύονται οι Πολ Ραντ και Τζάστιν Θερού και οι οποίοι μοιάζουν να έχουν κάποια στοιχεία για την γυναικά που αναζητά.

mute 607

Διαβάστε ακόμη: Ο Ντάνκαν Τζόουνς ελπίζει ακόμη σε ένα σίκουελ του «Warcraft»

Η ταινία του Τζόουνς είναι ήδη έτοιμη και υποθέτουμε ότι θα κάνει την πρεμιέρα της σύντομα σε κάποιο από τα επόμενα μεγάλα φεστιβάλ (το Βερολίνο θα έμοιαζε μια καλή ιδέα), πριν βγει όχι στις αίθουσες μα στο Netflix, το οποίο έχει αναλάβει την παραγωγή.

Διαβάστε ακόμη: