Buzz

Ο Αλαν Ρακ έχει μια καταπληκτική ιδέα για πιθανό sequel του «Ferris Bueller»

στα 10

Σιχαίνεστε τα sequels; Κι εμείς. Είναι συνήθως αποτυχημένες, ξαναζεσταμένες προσπάθειες τα reboots; Είναι. Κι όμως αυτό που προτείνει ο Αλαν Ρακ για το «Ferris Bueller's Day Off» θα μπορούσε να είναι απολαυστικό!

Ο Αλαν Ρακ έχει μια καταπληκτική ιδέα για πιθανό sequel του «Ferris Bueller»

Ο Αλαν Ρακ έγινε διάσημος ως «Κάμερον» δίπλα στον «Φέρις Μπιούλερ» του Μάθιου Μπρόντερικ μέσα σε μια κόκκινη 250 GT California Spyder Ferrari να ζουν την καλύτερη μέρα των νιάτων και της ζωής τους. Το «Ferris Bueller's Day Off» εκτός από μία από τις καλύτερες ταινίες του Τζον Χιουζ, έχει μείνει εμβληματική για όσους από εμάς μεγαλώσαμε στα 80ς.

Σήμερα ο Ρακ πρωταγωνιστεί σε ακόμα ένα success story - στο «Succession» την τηλεοπτική σειρά της ΗΒΟ που γράφει τη δική της ιστορία.

Διαβάστε περισσότερα: 5 λόγοι που το «Succession» είναι ό,τι καλύτερο θα δεις στην τηλεόραση σήμερα

alan Ruck 607

Σε συνέντευξη που έδωσε για τη σειρά, φυσικά και τον ρώτησαν και για το «Ferris Bueller's Day Off». Πώς, την εποχή που τα reboots/remakes/sequels είναι τόσο στη μόδα, δεν επιχείρησαν να ξαναεπιστρέψουν κι εκείνοι σε αυτή την ιστορία.

Κι ενώ ήμασταν έτοιμοι να ανατριχιάσουμε με κάθε απάντηση, αυτή εδώ η ιδέα μάς εξέπληξε ευχάριστα:

Ferris Bueller 607 1

Ferris Bueller 607 2

«Πολλές φορές υπάρχει κάποιος παραγωγός, σκηνοθέτης, σεναριογράφος σ' ένα πάρτι, σε μια πρεμιέρα που θα με πλησιάσει και θα μου συζητήσει μια ιδέα για reboot του Ferris Bueller. Και τίποτα δεν γίνεται φυσικά. Τότε στα 80ς, ο ίδιος ο Τζον Χιουζ είχε συζητήσει με τον Μάθιου μήπως ξανασυναντούσαμε τον Φέρις στο κολλέγιο...»

«Αλλά εγώ έχω μια ιδέα που νομίζω θα ήταν τέλεια: να περιμένουμε μέχρι οι ήρωες να γίνουν 70 χρονών. Ο Κάμερον θα είναι σε γηροκομείο κι ο Φέρις θα έρθει επισκεπτήριο και θα τον απαγάγει για μια μέρα.»

Από εμάς είναι ναι.

Διαβάστε περισσότερα: