Φεστιβάλ / Βραβεία

Ο Ανταμ Σάντλερ κέρδισε (επιτέλους) βραβείο για το «Uncut Gems» - και δεν άφησε την ευκαιρία να πάει χαμένη

στα 10

Οταν το «this is how I win» παίρνει άλλη διάσταση.

Ο Ανταμ Σάντλερ κέρδισε (επιτέλους) βραβείο για το «Uncut Gems» - και δεν άφησε την ευκαιρία να πάει χαμένη

Στη φετινή οσκαρική σεζόν, ο Ανταμ Σάντλερ, πρωταγωνιστής του «Uncut Gems» των αδελφών Σάφντι, αναδεικνύεται σε πρωταγωνιστή των υποψηφιοτήτων - αλλά όχι των βραβείων, αυτών καθεαυτών.

Δείτε ακόμη: «This is how I win.» Οι αδελφοί Σάφντι μας συστήνουν τον Ανταμ Σάντλερ από την αρχή στο «Uncut Gems»

Μπορεί το «Uncut Gems» να φιγουράρει στις λίστες με τις καλύτερες ταινίες της χρονιάς κι ο ηθοποιός να ξεχωρίζει για την ερμηνεία του - και με μια μικρή δόση έκπληξης απ' όλους, για το παραδοσιακό κωμικό προφίλ του - αλλά ο Ανταμ Σάντλερ δεν φτάνει στο νήμα. Εκτός από, προς το παρόν, τα Βραβεία του National Board of Reviews - τα οποία είχαν ήδη ανακοινωθεί τις πρώτες μέρες του Δεκεμβρίου, εξαλείφοντας όποια αγωνία από την επίσημη τελετή απονομής τους, που έγινε το βράδυ της 8ης Ιανουαρίου, με λάμψη και χαμόγελα και μια ενθουσιώδη υποδοχή του Ανταμ Σάντλερ στη σκηνή, τον οποίο οι λαμπροί παριστάμενοι χειροκρότησαν όρθιοι.

Διαβάστε ακόμη: Ο Γιώργος Λάνθιμος ψηφίζει «Uncut Gems», Ανταμ Σάντλερ και Αδελφούς Σάφντι

ανταμ σάντλερ 607

«Αν είστε από τους λίγους έξυπνους που στοιχημάτισαν τρία εκατομμύρια προς ένα ότι θα κέρδιζε το βραβείο ανδρικού ρόλου από το National Board of Review, έχω να σας πω ένα πράγμα: παρακαλώ!» Ετσι ξεκίνησε ο Ανταμ Σάντλερ, ευχαριστώντας ζεστά την Ντρου Μπάριμορ, φίλη και τακτική συμπρωταγωνίστριά του, που του απένειμε το βραβείο. Αλλά ο Σάντλερ, γλυκός και ταπεινός, φύλαξε τα καλύτερα λόγια του για τους σκηνοθέτες του: «Χαίρομαι τόσο που είχα την ευκαιρία να κάνω μια τέτοιου είδους ταινία - μια νεοϋορκέζικη ταινία - με τους αδελφούς Σάφντι,» είπε. «Μ' έκαναν να νιώθω σιγουριά και ασφάλεια σε κάθε μας βήμα. Μου γράψατε ένα ρόλο που ο κάθε ηθοποιός ονειρεύεται να ενσαρκώσει στη ζωή του.» Την ερχόμενη Δευτέρα, 13 Ιανουαρίου, θα περιμένουμε ανυπόμονα να δούμε αν ο Ανταμ Σάντλερ θα είναι υποψήφιος και για Οσκαρ - και, στη συνέχεια, αν θα έχει την ευκαιρία να δει ξανά την αίθουσα να σηκώνεται όρθια προς τιμήν του.


Στο δρόμο για τα Οσκαρ 2020: Ολα τα βραβεία, όλα τα στραβοπατήματα, όλα τα κουτσομπολιά στη διαδρομή των βραβείων, στην ειδική ενότητα του Flix