Buzz

Το Flix διαλέγει τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας

στα 10

Το Flix συγκεντρώνει τα τρέιλερ που εντυπωσίασαν και συζητήθηκαν το τελευταίο διάστημα, για τα μάτια σας μόνο.

Flix Team
Το Flix διαλέγει τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας

Νέος Μάρτιν Σκορσέζε, νέος Bojack, και ένας αγνώριστος Ανταμ Σάντλερ γεμίζουν τα τρέιλερ της εβδομάδας που μας πέρασε.

Εμείς εδώ στο Flix κάναμε ένα μικρό ξεκαθάρισμα με τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας. Τρέιλερ που εντυπωσίασαν, συζητήθηκαν, έγιναν viral και πάνω από όλα έκαναν σωστά τη δουλειά τους: να μας κάνουν να ανυπομονούμε όσο τίποτε άλλο για το τελικό αποτέλεσμα σε μικρή και μεγάλη οθόνη.


«The Irishman»

Λίγο πριν την μεγάλη του πρεμιέρα στο Φεστιβάλ της Νέας Υόρκης, το «The Irishman» ανοίγει τα χαρτιά του σε ένα νέο τρέιλερ που βλέπεται... δυνατά. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «The Irishman».


«Uncut Gems»

Και μετά το «Good Time», οι αδελφοί Σάφντι υπόσχονται ένα ακόμη γεμάτο ένταση κινηματογραφικό rollercoaster ride. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Uncut Gems».


«Bojack Horseman Season 6»

O Bojack επιστρέφει με την τελευταία σεζόν του σε δυο μέρη τα οποία θα κάνουν πρεμιέρα στις 25 Οκτωβρίου και 31 Ιανουαρίου 2020.


«Wounds»

Μετά το Sundance και το Δεκαπενθήμερο των Σκηνοθετών η νέα ταινία του Μπαμπάκ Ανβαρί ετοιμάζεται για το Hulu. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Wounds».


«Frozen 2»

To νέο τρέιλερ της ταινίας ρίχνει επιτέλους λίγο περισσότερο φως στην ιστορία και στους νέους κινδύνους που έχουν να αντιμετωπίσουν η Ελσα, η Αννα και ο Κριστόφ. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Frozen 2».


«El Camino: A Breaking Bad Movie»

Με τη μυστικότητα να περιβάλλει ακόμη και λίγο πριν την πρεμιέρα του το πολυαναμενόμενο - σε μορφή ταινίας - σίκουελ του «Breaking Bad», ένα ακόμη τρέιλερ μας βάζει λίγο πιο βαθιά στην ατμόσφαιρα. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «El Camino: A Breaking Bad Movie».



«The Servant»

Ο Μ. Νάιτ Σιάμαλαν φέρνει κάτι σκοτεινό στην τηλεόραση. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «The Servant».



«Wet Season»

Εξι χρόνια αφού κέρδισε τη Χρυσή Κάμερα στις Κάννες ο Αντονι Τσεν επιστρέφει με μια νέα ταινία. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Wet Season».


«The Crown 3»

Το νέο teaser αποκαλύπτει την Ολίβια Κόλμαν ως Βασίλισσα Ελισάβετ. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «The Crown 3».


«Criminal»

Η νέα σειρά του Netflix διαδραματίζεται εξ ολοκλήρου σε ένα ανακριτικό γραφείο και στο διπλανό δωμάτιο παρατήρησης. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Criminal».


«For All Mankind»

O παραγωγός του «Battlestar Galactica» παρουσιάζει μια σειρά στο AppleTV+ που εξιστορεί τι θα γινόταν εάν η Ρωσία είχε κερδίσει την Αμερική στον αγώνα για την κατάκτηση του διαστήματος.



Ο κινηματογραφικός οδηγός του Flix | Οι νέες ταινίες της εβδομάδας, ταινίες που συνεχίζονται και αίθουσες σε όλη την Ελλάδα με αναλυτικό πρόγραμμα και ώρες προβολών | Επιλογές από ταινίες σε streaming για την οικιακή σας διασκέδαση.