Buzz

Το Flix διαλέγει τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας

στα 10

Το Flix συγκεντρώνει τα τρέιλερ που εντυπωσίασαν και συζητήθηκαν το τελευταίο διάστημα, για τα μάτια σας μόνο.

Flix Team
Το Flix διαλέγει τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας

Και αυτή η εβδομάδα ήταν γεμάτη με υπέροχα τρέιλερ. Και είχε από όλα των ειδών τα πλάσματα: από βρικόλακες, φαντάσματα, σκυλιά, και… περιστέρια.

Εμείς εδώ στο Flix κάναμε ένα μικρό ξεκαθάρισμα με τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας. Τρέιλερ που εντυπωσίασαν, συζητήθηκαν, έγιναν viral και πάνω από όλα έκαναν σωστά τη δουλειά τους: να μας κάνουν να ανυπομονούμε όσο τίποτε άλλο για το τελικό αποτέλεσμα σε μικρή και μεγάλη οθόνη.


«Boy Erased»

Το νέο τρέιλερ του «Boy Erased» φέρνει στην επιφάνεια μια συνταρακτική αληθινή ιστορία. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Boy Erased».


«True Detective»

Ο χρόνος γίνεται κομμάτια στον τρίτο κύκλο του «True Detective» και με το νέο του τρέιλερ μας δίνει περισσότερα στοιχεία για την ιστορία, αλλά ταυτόχρονα θέτει τις βάσεις για την ατμόσφαιρα και το στυλ που θα ακολουθήσει η νέα σεζόν. Διαβάστε εδώ περισσότερα για τον τρίτο κύκλο του «True Detective».


«Θαύμα της Θάλασσας των Σαργασσών»

Η νέα ταινία του Σύλλα Τζουμέρκα «είναι από αστυνομικό, είναι ταινία είδους, με στοιχεία ακόμα και λίγο ταινίας τρόμου». Πιο πολύ απ’ όλα, όμως, είναι δράμα χαρακτήρων. Ετσι περιγράφει ο ίδιος την ταινία του, όπου παρακολουθούμε δύο γυναίκες, μια αστυνομικό και μια εργάτρια σε εργοστάσιο παραγωγής χελιών, που ζουν σε μια επαρχιακή πόλη στη Δυτική Ελλάδα. Οταν μια μυστηριώδης αυτοκτονία θα φέρει τα πάνω-κάτω στη μικρή πόλη και θα πυροδοτήσει έναν άγριο κύκλο βίας, οι ζωές των δύο γυναικών που μέχρι χθες αγνοούσαν η μία την ύπαρξη της άλλης, αρχίζουν να συγκλίνουν. Δεν το ξέρουν ακόμη, αλλά από τη συνάντησή τους μπορεί να κρέμεται η σωτηρία τους. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Θαύμα της Θάλασσας των Σαργασσών».



«Between Worlds»

Η καριέρα του Νίκολας Κέιτζ φαίνεται πως έχει αρχίσει να παίρνει τα πάνω της μετά το «Mandy», με τον ίδιο να έχει βρει τους ρόλους που τον εκφράζουν καλύτερα. Και έτσι στη νέα του ταινία «Between Worlds» ο Κέιτζ, μετά τους σατανιστές, τα βάζει με φαντάσματα. Γιατί όχι. Και όπως λέει στο τρέιλερ «δεν μπορώ να καταλάβω το πως έγινε, αλλά πιστεύω πως το σύμπαν μου έδωσε μια δεύτερη ευκαιρία.» Και εμείς το πιστεύουμε Νικόλας. Στην ταινία πρωταγωνιστεί και η Φράνκα Ποτέντε. Το «Between Worlds» θα βγει στις αμερικάνικες αίθουσες στις 21 Δεκεμβρίου.


«Dogs»

Η νέα σειρά ντοκιμαντέρ του Netflix «Dogs» ξετυλίγει έξι συγκινητικές ιστορίες τετράποδης φιλίας και ανιδιοτελούς αγάπης απ’ όλο τον κόσμο. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Dogs».


«Spies in Disguise»

Το στούντιο που μας έδωσε την «Εποχή των Παγετώνων», μας μεταφέρει αυτή την φορά στον κόσμο των κατασκόπων. Ο Γουιλ Σμιθ δανείζει την φωνή του σε έναν σούπερ κατάσκοπος ο οποίος μεταμορφώνεται σε… περιστέρι, από έναν επιστήμονα (Τομ Χόλαντ), όταν ένα πείραμα παίρνει μια αναπάντεχη τροπή. Η ταινία βασίζεται στη ταινία μικρού μήκους «Pigeon: Impossible» του Λούκας Μάρτελ, και θα «πετάξει» στις αίθουσες τον Σεπτέμβρη του 2019.


«Isn’t it Romantic»

Τι μπορεί να είναι περισσότερο τρομαχτικό; Να σε βάλουν να βλέπεις συνέχεια ρομαντικές κομεντί ή να ξυπνήσεις μια μέρα και να ζεις μια από αυτές; Κάπως έτσι μετατράπηκε η ζωή της Ρέμπελ Γουίλσον, όταν μια μέρα ξύπνησε και είδε πως ζει μια ρομαντική κομεντί, και μάλιστα τη χειρότερη: σε PG-13! Μη σας τύχει. Το «Isn’t it Romantic» βγει στις αίθουσες, φυσικά, ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου.


«What We Do in the Shadows»

Η αγαπημένη καλτ ταινία του Τάικα Γουατίτι «What We Do in the Shadows» μεταφέρεται στη μικρή οθόνη. Οι βρικόλακες της γειτονιάς σας, και εσείς, θα εκτιμήσετε αρκετά τα δυο teasers που κυκλοφόρησαν. Η σειρά αναμένεται να δείξει τους κυνόδοντές της την άνοιξη του 2019.




Ο κινηματογραφικός οδηγός του Flix | Οι νέες ταινίες της εβδομάδας, ταινίες που συνεχίζονται και αίθουσες σε όλη την Ελλάδα με αναλυτικό πρόγραμμα και ώρες προβολών | Επιλογές από ταινίες σε streaming για την οικιακή σας διασκέδαση.