Buzz

Το Flix διαλέγει τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας

στα 10

Το Flix συγκεντρώνει τα τρέιλερ που εντυπωσίασαν και συζητήθηκαν το τελευταίο διάστημα, για τα μάτια σας μόνο.

Flix Team
Το Flix διαλέγει τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας

Ενα κλασσικό αριστούργημα επιστρέφει στις αίθουσες και μαζί του φέρνει ταινίες με μουσική από τον The Boss, σεξπιρικό δράμα και... έναν σκαντζόχοιρο.

Εμείς εδώ στο Flix κάναμε ένα μικρό ξεκαθάρισμα με τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας. Τρέιλερ που εντυπωσίασαν, συζητήθηκαν, έγιναν viral και πάνω από όλα έκαναν σωστά τη δουλειά τους: να μας κάνουν να ανυπομονούμε όσο τίποτε άλλο για το τελικό αποτέλεσμα σε μικρή και μεγάλη οθόνη.


«Apocalypse Now: Final Cut»

Το αριστούργημα του Φράνσις Φορντ Κόπολα ετοιμάζεται να επιστρέψει στις αίθουσες σε ψηφιακή κόπια 4Κ, το οποίο θα είναι μεγαλύτερο σε διάρκεια από την αρχική έκδοση της ταινίας αλλά μικρότερο από το «Apocalypse Now: Redux».


«Blinded by the Light»

Βασισμένη στη βιογραφία του Σαρφράζ Μαζούρ, η ταινία μιλάει για έναν Πακιστανό βρετανικής καταγωγής (ο πρωτοεμφανιζόμενος Βιβέικ Κάλρα) ο οποίος βρίσκει παρηγοριά στα τραγούδια του Μπρους Σπρίνγκστιν. Ναι πρόκειται για ένα μιούζικαλ γεμάτο από μελωδίες του The Boss σε σκηνοθεσία της Γκουρίντερ Τσάντα («Bend It Like Beckham») το οποίο θα κάνει πρεμιέρα στις 14 Αυγούστου.


«The Handmaid’s Tale»

Η τρίτη σεζόν της σειράς έρχεται στις 5 Ιουνίου και μας προετοιμάζει για επανάσταση.


«Veronica Mars»

H αγαπημένη μας ντετέκτιβ επιστρέφει στο Hulu με οχτώ επεισόδια τα οποία θα προβληθούν όλα μαζί στις 26 Ιουλίου. Διαβάστε εδώ περισσότερα για τη «Veronica Mars».


«Ophelia»

H Ντέιζι Ρίντλεϊ είναι η Οφηλία, ο τραγικός χαρακτήρας από τον «Αμλετ» του Σαίξπηρ, λέγοντας την ιστορία του μέσα από τα μάτια της. Η σκηνοθεσία είναι της Κλερ ΜακΚάρθι και μαζί της πρωταγωνιστούν οι Κλάιβ Οουεν, Ναόμι Γουότς και Τομ Φέλτον.


«Succession»

H δεύτερη σεζόν μιας από τις καλύτερες δραματικές σειρές του HBO επιστρέφει αυτό τον Αύγουστο.


«Sonic the Hedgehog»

Το πρώτο τρέιλερ της ταινίας με πρωταγωνιστή την πολυαγαπημένη μασκότ της Sega κυκλοφόρησε και περισσότερο τρομοκράτησε τους φανς παρά τους ευχαρίστησε με το πως είναι σχεδιασμένος ο Σόνικ. Η ταινία αναμένεται να βγει στις αίθουσες στις 8 Νοεμβρίου. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Sonic the Hedgehog».


«Late Night»

H ταινία της Νίσα Κανάτρα, σε σενάριο της Μίντι Κάλινγκ η οποία και πρωταγωνιστεί ως μια νέα σεναριογράφο που θέλει για το late night show με παρουσιάστρια την Εμα Τόμσον. Το σόου της έχει αρχίσει να παίρνει την κατηφόρα και η Κάλινγκ θα κάνει τα πάντα για να το σώσει. Η ταινία αναμένεται το καλοκαίρι στις αίθουσες.


«Perfect»

Σε σκηνοθεσία του πρωτοεμφανιζόμενου Εντι Αλκαζάρ και σε παραγωγή του Στίβεν Σόντερμπεργκ, η ταινία είναι ένα sci-fi θρίλερ το οποίο θα κυκλοφορήσει σε περιορισμένες αίθουσες στην Αμερική πριν κάνει την παγκόσμια πρεμιέρα του στο app Breaker στις 21 Ιουνίου.



Ο κινηματογραφικός οδηγός του Flix | Οι νέες ταινίες της εβδομάδας, ταινίες που συνεχίζονται και αίθουσες σε όλη την Ελλάδα με αναλυτικό πρόγραμμα και ώρες προβολών | Επιλογές από ταινίες σε streaming για την οικιακή σας διασκέδαση.