Buzz

Το Flix διαλέγει τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας

στα 10

Το Flix συγκεντρώνει τα τρέιλερ που εντυπωσίασαν και συζητήθηκαν το τελευταίο διάστημα, για τα μάτια σας μόνο.

Flix Team
Το Flix διαλέγει τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας

Τα τρέιλερ αυτής της εβδομάδας μας ταξιδεύουν στα άστρα και μας επιφυλάσουν την επιστροφή ενός σκληρού motherfucker από τα παλιά.

Εμείς εδώ στο Flix κάναμε ένα μικρό ξεκαθάρισμα με τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας. Τρέιλερ που εντυπωσίασαν, συζητήθηκαν, έγιναν viral και πάνω από όλα έκαναν σωστά τη δουλειά τους: να μας κάνουν να ανυπομονούμε όσο τίποτε άλλο για το τελικό αποτέλεσμα σε μικρή και μεγάλη οθόνη.


«Ad Astra»

Η πολυαναμενόμενη ταινία του Τζέιμς Γκρέι έχει επιτέλους τρέιλερ. Και στέλνει τον Μπραντ Πιτ στο διάστημα (και ίσως και στα Οσκαρ). Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Ad Astra».


«Ford v Ferrari»

Οι Κρίστιαν Μπέιλ και Ματ Ντέιμον μοιάζουν να τρέχουν με ιλιγγιώδεις ταχύτητες προς τα Οσκαρ, στo πρώτο trailer της νέας ταινίας του Τζέιμς Μάνγκολντ. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Ford v Ferrari».


«Τhe Planets»

H σειρά του BBC μας ξεναγεί στην οικογένεια των πλανητών που περιστρέφονται γύρω από τον ήλιο, με τρόπο κάθε άλλο παρά βαρετό. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Τhe Planets».



«State of the Union»

Στην σειρά του Sundance Channel, η Ρόζαμουντ Πάικ κι ο Κρις Ο’Ντάουντ προσπαθούν να σώσουν τον γάμο τους - μαζί, σώζουν την τιμή της τηλεόρασης του σήμερα. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «State of the Union».


«After the Wedding»

H Τζούλιαν Μουρ και η Μισέλ Γουίλιαμς πρωταγωνιστούν μπλέκονται σε ένα περίεργο ερωτικό τρίγωνο βασισμένη στη ταινία του 2006 της Σούζαν Μπίερ.


«Honeyland»

To ντοκιμαντέρ έρχεται από τη Βόρεια Μακεδονία και είναι απλά, μια από τις καλύτερες ταινίες της χρονιάς. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Honeyland».


«Men In Black: International»

Οι Κρις Χέμσγουορθ και Τέσα Τόμσον είναι οι νέοι «Αντρες με τα Μαύρα» και αυτή την φορά ταξιδεύουν στην Ευρώπη ψάχνοντας έναν κατάσκοπο ο οποίος βρίσκεται μέσα στον οργανισμό. Η σκηνοθεσία είναι του. Φ. Γκάρι Γκρέι και η ταινία θα κάνει την πρεμιέρα της στις 13 Ιουνίου 2019.


«Undone»

Από την καλλιτεχνική ομάδα που κρύβεται πίσω από το «BoJack Horseman» έρχεται μια σειρά με rotoscope animation που θα παίξει μεταξύ πραγματικότητας και φαντασίας. Η σειρά θα κάνει πρεμιέρα στο Amazon Prime μέσα στο 2019.


«Jessica Jones»

H συνεργασία της Marvel με το Netflix τελειώνει με την τρίτη σεζόν της «Jessica Jones» η οποία θα κυκλοφορήσει στις 14 Ιουνίου.


«Scary Stories to Tell in the Dark»

Από το ρόλο του παραγωγού ο Γκιγιέρμο Ντελ Τόρο παρουσιάζει μικρές εκρήξεις τρόμου και υπόσχεται (καλοκαιρινές) ανατριχίλες. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Scary Stories to Tell in the Dark».


«Brittany Runs a Marathon»

H Τζίλιαν Μπελ πρωταγωνιστεί σε μια indie crowd pleaser ταινία της χρονιάς, η οποία αγαπήθηκε από το κοινό του φετινού φεστιβάλ του Sundance.


«Transparent»

To μουσικό φινάλε της σειράς, το οποίο σκοτώνει τον διεμφυλικό χαρακτήρα του Τζέφρι Τάμπορ, έρχεται το φθινόπωρο στο Amazon Prime.


«Them That Follow»

Μια ακόμα ταινία τρόμου από το φετινό φεστιβάλ του Sundance η οποία συνδυάζει τον θρησκευτικό τρόμο με το body horror όπου μια μικρή κοινωνία γητευτών φιδιών κλονίζεται όταν μια σειρά από μυστικά αρχίζουν να βγαίνουν στην επιφάνεια.


«Shaft»

Τρεις γενιές Σαφτ υπόσχονται τριπλή δράση στο πρώτο τρέιλερ της ταινίας. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Shaft».


«Carnival Row»

Ο Ορλάντο Μπλουμ και η Κάρα Ντελεβίν πρωταγωνιστούν στη νέα σειρά του Amazon Prime που εξελίσσετε σε μια φανταστική Βικτωριανή εποχή και ακολουθεί μια σειρά από μυθολογικά πλάσματα τα οποία αναγκάστηκαν να μεταναστεύσουν όταν οι άνθρωποι εισέβαλαν στις πόλεις τους. Η σειρά θα κάνει πρεμιέρα στις 30 Αυγούστου.



Ο κινηματογραφικός οδηγός του Flix | Οι νέες ταινίες της εβδομάδας, ταινίες που συνεχίζονται και αίθουσες σε όλη την Ελλάδα με αναλυτικό πρόγραμμα και ώρες προβολών | Επιλογές από ταινίες σε streaming για την οικιακή σας διασκέδαση.