Buzz

Το Flix διαλέγει τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας

στα 10

Το Flix συγκεντρώνει τα τρέιλερ που εντυπωσίασαν και συζητήθηκαν το τελευταίο διάστημα, για τα μάτια σας μόνο.

Το Flix διαλέγει τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας

Η νέα εβδομάδα έφερε τρέιλερ για σειρές και ταινίες που θα κάνουν την πρεμιέρα τους στις διαδικτυακές πλατφόρμες σε video on demand και στις σκοτεινές αίθουσες.

Εμείς εδώ στο Flix κάναμε ένα μικρό ξεκαθάρισμα με τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας. Τρέιλερ που εντυπωσίασαν, συζητήθηκαν, έγιναν viral και πάνω από όλα έκαναν σωστά τη δουλειά τους: να μας κάνουν να ανυπομονούμε όσο τίποτε άλλο για το τελικό αποτέλεσμα σε μικρή και μεγάλη οθόνη.


«Just Like That... Season 2»

Mετρώντας αντίστροφα για την πρεμιέρα της νέας σεζόν, το ΗΒΟ κυκλοφόρησε το trailer που... αποκαλύπτει πολλά! Διαβάστε εδώ περισσότερα.

«Black Mirror»

Νέοι εφιάλτες στο τρέιλερ της έκτης σεζόν η οποία θα κάνει πρεμιέρα στο Netflix στις 15 Ιουνίου. Διαβάστε εδώ περισσότερα.

«TMNT: Mutant Mayhem»

Τα Χελωνονιτζάκια επιστρέφουν με νέα ταινία κινουμένων σχεδίων σε σενάριο και παραγωγή του Σεθ Ρόγκεν.

«Jack Ryan Season 4»

O Τζακ Ράιν του Τζον Κραζίνσκι επιστρέφει για την τέταρτη και τελευταία του σεζόν.

«The Adults»

O Μάικλ Σέρα είναι ο Ερικ ο οποίος επιστρέφει στη γενέτειρά του μετά από αρκετά χρόνια απουσίας. Δυστυχώς για εκείνον, η επιστροφή του δεν είναι και τόσο καλή, καθώς πρέπει να αντιμετωπίσει τις αποξενωμένες σχέσεις που έχει με τις δύο αδερφές του, αλλά και τους παλιούς παιδικούς του φίλους.


Ο κινηματογραφικός οδηγός του Flix | Οι νέες ταινίες της εβδομάδας, ταινίες που συνεχίζονται και αίθουσες σε όλη την Ελλάδα με αναλυτικό πρόγραμμα και ώρες προβολών | Επιλογές από ταινίες σε streaming για την οικιακή σας διασκέδαση.