Buzz

Το Flix διαλέγει τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας

στα 10

Το Flix συγκεντρώνει τα τρέιλερ που εντυπωσίασαν και συζητήθηκαν το τελευταίο διάστημα, για τα μάτια σας μόνο.

Flix Team
Το Flix διαλέγει τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας

Αρκετό τρόμο για το καλοκαίρι έχουν τα τρέιλερ της εβδομάδας αυτής με λίγες δόσεις γέλιου για αντιπερισπασμό.

Εμείς εδώ στο Flix κάναμε ένα μικρό ξεκαθάρισμα με τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας. Τρέιλερ που εντυπωσίασαν, συζητήθηκαν, έγιναν viral και πάνω από όλα έκαναν σωστά τη δουλειά τους: να μας κάνουν να ανυπομονούμε όσο τίποτε άλλο για το τελικό αποτέλεσμα σε μικρή και μεγάλη οθόνη.


«Midsommar»

Η ταινία έκανε ήδη την πρώτη της προβολή στις αίθουσες και όσοι την είδαν δεν σταματάνε να μιλάνε για αυτήν, αλλά λίγο πριν κυκλοφορήσει και επίσημα βγήκε ένα ακόμη τρέιλερ. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Midsommar».


«Anima»

Πρόκειται για ένα «one-reeler» σε σκηνοθεσία του Πολ Τόμας Αντερσον στο οποίο πρωταγωνιστεί ο Τομ Γιορκ και συνοδεύει το ομότιτλο άλμπουμ του που κυκλοφορεί στις 27 Ιουνίου. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Anima».


«Stranger Things»

Στο νέο (και τελευταίο) trailer ακούμε τη φωνή του Upside-Down κόσμου. Διαβάστε εδώ περισσότερα για την τρίτη σεζόν του «Stranger Things».


«Ready or Not»

Μια νεαρή γυναίκα παντρεύεται έναν άντρα από μια πλούσια και εκκεντρική οικογένεια, αλλά μετά τον γάμο υπάρχει να αντιμετωπίσει μια ακόμη οικογενειακή παράδοση: να επιβιώσει μια νύχτα σε ένα θανατηφόρο παιχνίδι κρυφτού. Το μέτρημα ως το 100 αρχίζει στον Αύγουστο.


«The Terror: Infamy»

Η δεύτερη σεζόν της δημοφιλούς σειράς σε παραγωγή του Ρίντλεϊ Σκοτ επιστρέφει στις 12 Αυγούστου, με αυτή την φορά τα γεγονότα να εξελίσσονται σε ένα στρατόπεδο συγκέντρωσης στην Ιαπωνία κατά την διάρκεια του Β' Παγκοσμίου Πολέμου και με πρωταγωνιστή τον Τζορτζ Τακέι. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «The Terror: Infamy».


«The Peanut Butter Falcon»

Ο Σία ΛαΜπεφ ξεκινά ένα ταξίδι μαζί με έναν νεαρό άντρα με σύνδρομο ντάουν, ο οποίος το έσκασε από το κτήριο όπου νοσηλεύονταν για να ακολουθήσει το όνειρό του να γίνει παλαιστής.


«Dressing Funny»

O Ταν Φρανς του «Queer Eye» δίνει συμβουλές μόδας σε διάφορους Αμερικανούς κωμικούς στο νέο web series του Netflix.


«Criminal»

Το νέο αστυνομικό δράμα του Netflix μας κλείνει σε ένα δωμάτιο ανάκρισης της αστυνομίας μαζί με κακοποιούς από τέσσερις χώρες σε σενάριο του Τζορτζ Κέι του «Killing Eve».


«GLOW»

Οι κυρίες της πάλης, από τις 9 Αυγούστου, πάνε στο Λας Βέγκας.



Ο κινηματογραφικός οδηγός του Flix | Οι νέες ταινίες της εβδομάδας, ταινίες που συνεχίζονται και αίθουσες σε όλη την Ελλάδα με αναλυτικό πρόγραμμα και ώρες προβολών | Επιλογές από ταινίες σε streaming για την οικιακή σας διασκέδαση.