Buzz

Το Flix διαλέγει τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας

στα 10

Το Flix συγκεντρώνει τα τρέιλερ που εντυπωσίασαν και συζητήθηκαν το τελευταίο διάστημα, για τα μάτια σας μόνο.

Το Flix διαλέγει τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας

Η νέα εβδομάδα έφερε τρέιλερ για σειρές και ταινίες που θα κάνουν την πρεμιέρα τους στις διαδικτυακές πλατφόρμες σε video on demand και στις σκοτεινές αίθουσες.

Εμείς εδώ στο Flix κάναμε ένα μικρό ξεκαθάρισμα με τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας. Τρέιλερ που εντυπωσίασαν, συζητήθηκαν, έγιναν viral και πάνω από όλα έκαναν σωστά τη δουλειά τους: να μας κάνουν να ανυπομονούμε όσο τίποτε άλλο για το τελικό αποτέλεσμα σε μικρή και μεγάλη οθόνη.


«Elio»

Η νέα ταινία της Pixar «Elio» θα μας πάει μια βόλτα σε ολόκληρο το σύμπαν. Διαβάστε εδώ περισσότερα.

«Stan Lee»

H ιστορία του θρύλου, υπεύθυνου για τη Marvel, Σταν Λι, αποκαλύπτεται στο νέο ντοκιμαντέρ του Disney+.

«They Cloned Tyrone»

Στη νέα ταινία επιστημονικής φαντασίας του Netflix πρωταγωνιστούν οι Τζον Μπογιέγκα, Τεγιόνα Πάρις και Τζέιμι Φοξ σε μια ιστορία για μια σειρά από τρομακτικά γεγονότα που σπρώχνει ένα απίθανο τρίο στα ίχνη μιας κυβερνητικής συνωμοσίας.

«What We Do In The Shadows Season 5»

Η πέμπτη σεζόν της βραβευμένης κωμικής σειράς θα κάνει πρεμιέρα στις 13 Ιουλίου.

«Cobweb»

Η Λίζι Κάπλαν και ο Αντονι Σταρ πρωταγωνιστούν στη νέα ταινία τρόμου ως δυο σατανικοί γονείς.

«Passages»

O Αϊρα Σακς εξερευνά την λαβυρινθώδη πολυπλοκότητα των ερωτικών σχέσεων σε μια ταινία που δεν φοβάται να κοιτάξει με επώδυνη ειλικρίνεια την πιο ακανθώδη τους πλευρά.

«Anatomy of a Fall»

To δικαστικό δράμα της Ζιστίν Τριέ εξετάζει τις διαφορετικές προοπτικές - ενός εγκλήματος, ενός γάμου, του εαυτού μας. Χρυσός Φοίνικας στο Φεστιβάλ Καννών 2023.


Ο κινηματογραφικός οδηγός του Flix | Οι νέες ταινίες της εβδομάδας, ταινίες που συνεχίζονται και αίθουσες σε όλη την Ελλάδα με αναλυτικό πρόγραμμα και ώρες προβολών | Επιλογές από ταινίες σε streaming για την οικιακή σας διασκέδαση.