Buzz

Το Flix διαλέγει τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας

στα 10

Το Flix συγκεντρώνει τα τρέιλερ που εντυπωσίασαν και συζητήθηκαν το τελευταίο διάστημα, για τα μάτια σας μόνο.

Flix Team
Το Flix διαλέγει τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας

Redrum. Τα τρέιλερ αυτής της εβδομάδας μας πάνε πίσω στο Ξενοδοχείο Οβερλουκ, λύνοντας μυστήρια και καλύπτοντας μυστικά. Redrum.

Εμείς εδώ στο Flix κάναμε ένα μικρό ξεκαθάρισμα με τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας. Τρέιλερ που εντυπωσίασαν, συζητήθηκαν, έγιναν viral και πάνω από όλα έκαναν σωστά τη δουλειά τους: να μας κάνουν να ανυπομονούμε όσο τίποτε άλλο για το τελικό αποτέλεσμα σε μικρή και μεγάλη οθόνη.


«Doctor Sleep»

H συνέχεια της «Λάμψης» θα συγκριθεί - άδικα - με το αριστούργημα του Στάνλεϊ Κιούμπρικ, αλλά σαν να διαθέτει μερικές ισχυρές ανατριχίλες κι από μόνη της. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Doctor Sleep».


«Frozen 2»

Η Ελσα, η Αννα και όλη η παρέα επιστρέφουν. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Frozen 2».


«Veronica Mars»

H αγαπημένη μας ντετέκτιβ επιστρέφει στο Hulu με οχτώ επεισόδια τα οποία θα προβληθούν όλα μαζί στις 26 Ιουλίου. Διαβάστε εδώ περισσότερα για τη «Veronica Mars».


«Love Antosha»

Ενα ντοκιμαντέρ για την ζωή του αδικοχαμένου Αντον Γιέλτσιν γεμάτο από αρχιακό υλικό, φωτογραφίες, και δηλώσεις από τους γονείς του, φίλους και συνεργάτες.


«Everything’s Gonna be Okay»

Περισσότερη αστεία, τρυφερή χαριτωμένη τηλεόραση μας υπόσχεται η νέα σειρά του Τζος Τόμας μετά το «Please Like Me». Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Everything’s Gonna be Okay».


«Pennyworth»

Αν ποτέ είχατε αναρωτηθεί ποιο ήταν το origin story του μπάτλερ του Μπρους Γουέιν, Αλφρεντ Πένιγουορθ, τότε αυτή η σειρά με πρωταγωνιστή τον Τζακ Μπάνον θα σας λύσει όλες τις απορίες.


«Official Secrets»

Η Κίρα Νάιτλι πρωταγωνιστεί ως μια μεταφράστρια για την κυβέρνηση της Μεγάλης Βρετανίας, όταν κατά λάθος ακούει το πραγματικό λόγο που η Αμερική κήρυξε πόλεμο στο Ιράκ και τα ψέμματα που ετοιμάζει. Η ταινία θα βγει στις αίθουσες της Αμερικής τον Αύγουστο.


«Good Boys»

Ο Τζέικομπ Τρέμπλεϊ και οι φίλοι του, μαθητές του δημοτικού, το παίζουν «Superbad», σε μια ταινία παραγωγής Σεθ Ρόγκεν.


«Three From Hell»

O Ρομπ Ζόμπι ολοκληρώνει την τριλογία των ταινιών του «House of 1000 Corpses» και «The Devil’s Rejects» με ένα ακόμη splatter-fest.



Ο κινηματογραφικός οδηγός του Flix | Οι νέες ταινίες της εβδομάδας, ταινίες που συνεχίζονται και αίθουσες σε όλη την Ελλάδα με αναλυτικό πρόγραμμα και ώρες προβολών | Επιλογές από ταινίες σε streaming για την οικιακή σας διασκέδαση.