Buzz

Το Flix διαλέγει τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας

στα 10

Το Flix συγκεντρώνει τα τρέιλερ που εντυπωσίασαν και συζητήθηκαν το τελευταίο διάστημα, για τα μάτια σας μόνο.

Flix Team
Το Flix διαλέγει τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας

Ταινίες τρόμου, eurovision και οι Μπιλ και Τεντ επιστρέφουν σε μεγάλα κέφια στα τρέιλερ αυτής της εβδομάδας.

Εμείς εδώ στο Flix κάναμε ένα μικρό ξεκαθάρισμα με τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας. Τρέιλερ που εντυπωσίασαν, συζητήθηκαν, έγιναν viral και πάνω από όλα έκαναν σωστά τη δουλειά τους: να μας κάνουν να ανυπομονούμε όσο τίποτε άλλο για το τελικό αποτέλεσμα σε μικρή και μεγάλη οθόνη.


«Bill and Ted Face the Music»

Οι Αλεξ Γουίντερ και Κιάνου Ριβς επιστρέφουν ως 40αρηδες πλέον Μπιλ και Τεντ έτοιμοι για μια ακόμα, τελευταία ίσως, περιπέτεια.


«Eurovision Song Contest: The Story of Fire Saga»

Μπορεί η Eurovision φέτος να ακυρώθηκε, αλλά η ταινία του Netflix φιλοδοξεί να μας θυμίσει όλο το μελωδικό κιτς που χάσαμε. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Eurovision Song Contest: The Story of Fire Saga».


«7500»

Μετά από κάποια χρόνια απουσίας ο Τζόζεφ Γκόρντον-Λέβιτ επιστρέφει και πρωταγωνιστεί σε ένα θρίλερ για το Amazon Prime ως ένας συγκυβερνήτης ενός αεροπλάνου που πέφτει στα χέρια τρομοκρατών.


«I’ll Be Gone In the Dark»

To βιβλίο της Μισέλ ΜακΝαμάρα για τα πραγματικά εγκλήματα του Golden State Killer, ο οποίος τρομοκράτησε την Καλιφόρνια την δεκαετία του '70, γίνεται ντοκιμαντέρ για το HBO.


«You Should Have Left»

To νέο θρίλερ της Blumhouse θέλει τους Κέβιν Μπέικον και Αμάντα Σέιφριντ να μετακομίζουν σε ένα στοιχειωμένο σπίτι, σε σενάριο και σκηνοθεσία Ντέιβιντ Κόεπ, το οποίο θα βγει κατευθείαν σε VOD την επόμενη εβδομάδα.


«Relic»

H Εμιλι Μόρτιμερ πρωταγωνιστεί σε μια ταινία τρόμου που προκάλεσε αίσθηση στο φετινό φεστιβάλ του Sundance.


«The Fifth Element Honest»

Πόσο καλή ήταν τελικά η ταινία του Λικ Μπεσόν; Ενα honest trailer που λέει τα πράγματα έξω από τα δόντια.



Ο κινηματογραφικός οδηγός του Flix | Οι νέες ταινίες της εβδομάδας, ταινίες που συνεχίζονται και αίθουσες σε όλη την Ελλάδα με αναλυτικό πρόγραμμα και ώρες προβολών | Επιλογές από ταινίες σε streaming για την οικιακή σας διασκέδαση.