Buzz

Το Flix διαλέγει τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας

στα 10

Το Flix συγκεντρώνει τα τρέιλερ που εντυπωσίασαν και συζητήθηκαν το τελευταίο διάστημα, για τα μάτια σας μόνο.

Flix Team
Το Flix διαλέγει τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας

Η νέα εβδομάδα έφερε τρέιλερ για σειρές και ταινίες που θα κάνουν την πρεμιέρα τους στις διαδικτυακές πλατφόρμες και σε video on demand πάρα στις σκοτεινές αίθουσες.

Εμείς εδώ στο Flix κάναμε ένα μικρό ξεκαθάρισμα με τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας. Τρέιλερ που εντυπωσίασαν, συζητήθηκαν, έγιναν viral και πάνω από όλα έκαναν σωστά τη δουλειά τους: να μας κάνουν να ανυπομονούμε όσο τίποτε άλλο για το τελικό αποτέλεσμα σε μικρή και μεγάλη οθόνη.


«Scenes From a Marriage»

Η Τζέσικα Τσαστέιν και ο Οσκαρ Αϊζακ στην πολυαναμενόμενη διασκευή του αριστουργήματος του Ινγκμαρ Μπέργκμαν. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Scenes From a Marriage».


«Succession 3»

«Πρέπει να διαλέξεις σε ποια πλευρά στέκεσαι: με τον κακό ή με τον σατανά;»: το trailer του «Succession 3» μάς ξεσήκωσε! Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Succession 3».


«What If…?»

Το «What If…?» της Marvel θα μας ταξιδέψει σε διάφορα παράλληλα σύμπαντα. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «What If…?»


«The Witcher Season 2»

H δεύτερη σεζόν έρχεται στις 17 Δεκεμβρίου.


«The Witcher: Nightmare of the Wolf»

Η anime ταινία από το σύμπαν του Witcher για τον φίλο και μέντορα του Γκέραλτ της Ρίβια, τον Βέσεμιρ, έρχεται στο Netflix στις 23 Αυγούστου.


«Sweet Girl»

O Τζέισον Μομόα τα βάζει με μια τεράστια φαρμακευτή εταιρεία την οποία θεωρεί υπεύθυνη για τον θάνατο της γυναίκας του.


«Chapelwaite»

Η μικρή ιστορία, prequel του «Salem's Lot», του Στίβεν Κινγκ έρχεται στη μικρή οθόνη με πρωταγωνιστή τον Αντριεν Μπρόντι.


«Mr. Corman»

O Τζόσεφ Γκόρντον-Λέβιτ επιστρέφει την τηλεόραση σε μια σειρά του Apple TV+ στον ρόλο ενός άντρα σε μια κρίση μέσης ηλικίας που θεωρεί πως πήρε τις λάθος επιλογές στην ζωή του.


«Naomi Osaka»

H διάσημη τενίστρια αποκτά το δικό της ντοκιμαντέρ για την ζωή και την καριέρα της στο Netflix.


«McCartney 3, 2, 1»

Στο νέο ντοκιμαντέρ του Hulu ο Πολ ΜακΚάρτνεϊ, μαζί με τον παραγωγό του Ρικ Ρούμπεν, μας παρουσιάζει μερικά από τα καλύτερα και αγαπημένα κομμάτια των Beatles.


«Encanto»

H νέα ταινία της Disney μας μεταφέρει στην Κολομβία όπου μια οικογένεια ζει μέσα σε ένα μαγικό σπίτι σε μέρος που λέγεται Ενκάντο με νέα τραγούδια από τον Λιν-Μάνουελ Μιράντα.


«The Addams Family 2»

H αγαπημένη μας οικογένεια πάει διακοπές και μαζί της φέρνει το χάος.


«Lamb»

Λίγο πριν την πρεμιέρα του στις Κάννες η νέα ταινία τρόμου του Α24 φέρνει την Νούμι Ραπάς υιοθετεί ένα παιδί μισό αγόρι μισό πρόβατο.


«Val»

H ζωή και η καριέρα του Βαλ Κίλμερ γίνεται ένα συγκινητικό ντοκιμαντέρ γεμάτο από αρχαϊκό υλικό, συνεντεύξεις αλλά και σκηνές από τα παρασκήνια των ταινιών του τις οποίες τράβηξε με δική του κάμερα.


«No Man Of God»

O Ελάιτζα Γουντ παίζει τον ρόλο ένας πράκτορα FBI ο οποίος ανακρίνει τον Τεντ Μπάντι για να μάθει όλη την αλήθεια για όσα έγιναν στην ταινία της Αμπερ Σίλεϊ.


«Where Is Anne Frank?»

O Αρι Φόλμαν δίνει την δική του εκδοχή για την ιστορία της Αν Φρανκ με τη νέα του ταινία κινουμένων σχεδίων η οποία ετοιμάζεται να κάνει την πρεμιέρα της φέτος στο Φεστιβάλ των Καννών.



Διαβάστε ακόμη: Αυτές είναι οι σειρές που περιμένουμε περισσότερο να δούμε το 2021