Buzz

Το Flix διαλέγει τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας

στα 10

Το Flix συγκεντρώνει τα τρέιλερ που εντυπωσίασαν και συζητήθηκαν το τελευταίο διάστημα, για τα μάτια σας μόνο.

Το Flix διαλέγει τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας

Η νέα εβδομάδα έφερε τρέιλερ για σειρές και ταινίες που θα κάνουν την πρεμιέρα τους στις διαδικτυακές πλατφόρμες σε video on demand και στις σκοτεινές αίθουσες.

Εμείς εδώ στο Flix κάναμε ένα μικρό ξεκαθάρισμα με τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας. Τρέιλερ που εντυπωσίασαν, συζητήθηκαν, έγιναν viral και πάνω από όλα έκαναν σωστά τη δουλειά τους: να μας κάνουν να ανυπομονούμε όσο τίποτε άλλο για το τελικό αποτέλεσμα σε μικρή και μεγάλη οθόνη.


«Dune: Part Two»

Ο Πολ Ατρείδης είναι έτοιμος να εκπληρώσει το καθήκον στο νέο τρέιλερ του «Dune: Part Two». Διαβάστε εδώ περισσότερα.

«Five Nights at Freddy’s»

Η πολυαναμενόμενη κινηματογραφική μεταφορά της διάσημης σειράς βιντεοπαιχνιδιών φαίνεται να καταλαβαίνει πλήρως το πνεύμα της. Διαβάστε εδώ περισσότερα.

«Full Circle»

H νέα μίνι σειρά του Στίβεν Σόντερμπεργκ στην οποία μια έρευνα για μια αποτυχημένη απαγωγή αποκαλύπτει μακροχρόνια μυστικά που συνδέουν διάφορους χαρακτήρες στη σημερινή Νέα Υόρκη, θα κάνει την πρεμιέρα της στο Max τον Ιούλιο.

«Superpowered: The DC Story»

Ενα ντοκιμαντέρ για την ιστορία των DC comincs, χωρισμένο σε τρία μέρη, έρχεται στο Max τον Ιούλιο.

«Retribution»

Ο Λιαμ Νίσον πρωταγωνιστεί σε μια νέα περιπέτεια που θυμίζει κάτι από εποχή «Speed» μιας και δεν θα πρέπει να σταματήσει να οδηγεί αλλιώς η οικογένειά του θα σκοτωθεί.

«Futurama Season 11»

Η αγαπημένη σειρά του επιστρέφει και πάλι τον Ιούλιο.

«Dreamin Wild»

Οι Κέισι Αφλεκ και Ζόι Ντεσανέλ πρωταγωνιστούν στην ταινία βασισμένη στην πραγματική ιστορία του Ντόνι Εμερσον, ο οποίος μαζί με τον αδερφό του ηχογράφησαν ένα άλμπουμ όταν ήταν παιδιά και ανακαλύφθηκε 30 χρόνια μετά από μια δισκογραφική εταιρεία, η οποία τους έκανε διάσημους.


Ο κινηματογραφικός οδηγός του Flix | Οι νέες ταινίες της εβδομάδας, ταινίες που συνεχίζονται και αίθουσες σε όλη την Ελλάδα με αναλυτικό πρόγραμμα και ώρες προβολών | Επιλογές από ταινίες σε streaming για την οικιακή σας διασκέδαση.