Buzz

Το Flix διαλέγει τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας

στα 10

Το Flix συγκεντρώνει τα τρέιλερ που εντυπωσίασαν και συζητήθηκαν το τελευταίο διάστημα, για τα μάτια σας μόνο.

Flix Team
Το Flix διαλέγει τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας

Τέρατα, μάγισσες και οι καλύτερες ταινίες τις δεκαετίας όλες μαζί σε ένα τρέιλερ. Κάντε ησυχία και απλά πατήστε το play.

Εμείς εδώ στο Flix κάναμε ένα μικρό ξεκαθάρισμα με τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας. Τρέιλερ που εντυπωσίασαν, συζητήθηκαν, έγιναν viral και πάνω από όλα έκαναν σωστά τη δουλειά τους: να μας κάνουν να ανυπομονούμε όσο τίποτε άλλο για το τελικό αποτέλεσμα σε μικρή και μεγάλη οθόνη.


«A Quiet Place: Part II»

Κάντε ησυχία γιατί το νέο τρέιλερ της ταινίας αποκαλύπτει νέους κινδύνους. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «A Quiet Place: Part II».


«Hunters»

O Αλ Πατσίνο κυνηγάει Ναζί στη νέα σειρά του Amazon Prime, σε παραγωγή του Τζόρνταν Πιλ.


«Gretel & Hansel»

Το αγαπημένο παραμύθι των αδερφών Γκριμ μεταφέρεται για άλλη μια φορά στη μεγάλη οθόνη ως ταινία τρόμου, αυτή την φορά με πρωταγωνίστρια την Σοφία Λίλις του «Αυτό». Η ταινία αναμένεται στις αίθουσες στις 30 Ιανουαρίου.



«Dracula»

O «Δράκουλας» του Μπραμ Στόκερ γίνεται σειρά για το Netflix και το BBC με πρωταγωνιστή τον Κλες Μπανγκ έρχεται στο Netflix στις 4 Ιανουαρίου. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Dracula».


«Better Call Saul Season 5»

Μια από τις καλύτερες σειρές της τηλεόρασης επιστρέφει με την πέμπτη της σεζόν τον Φλεβάρη.


Sleepy Skunk’s Movie Trailer Mash-Up of the Decade

Ενα mashup βίντεο με τις καλύτερες ταινίες της δεκαετίας από τον Sleepy Skunk.



Ο κινηματογραφικός οδηγός του Flix | Οι νέες ταινίες της εβδομάδας, ταινίες που συνεχίζονται και αίθουσες σε όλη την Ελλάδα με αναλυτικό πρόγραμμα και ώρες προβολών | Επιλογές από ταινίες σε streaming για την οικιακή σας διασκέδαση.