Buzz

Το Flix διαλέγει τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας

στα 10

Το Flix συγκεντρώνει τα τρέιλερ που εντυπωσίασαν και συζητήθηκαν το τελευταίο διάστημα, για τα μάτια σας μόνο.

Το Flix διαλέγει τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας

Η νέα εβδομάδα έφερε τρέιλερ για σειρές και ταινίες που θα κάνουν την πρεμιέρα τους στις διαδικτυακές πλατφόρμες σε video on demand και στις σκοτεινές αίθουσες.

Εμείς εδώ στο Flix κάναμε ένα μικρό ξεκαθάρισμα με τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας. Τρέιλερ που εντυπωσίασαν, συζητήθηκαν, έγιναν viral και πάνω από όλα έκαναν σωστά τη δουλειά τους: να μας κάνουν να ανυπομονούμε όσο τίποτε άλλο για το τελικό αποτέλεσμα σε μικρή και μεγάλη οθόνη.


«Ripley»

Η νέα σειράς του Netflix, βασισμένη στα μυθιστορημάτα της Πατρίσια Χάισμιθ, θα κάνει την πρεμιέρα της τον Απρίλιο. Διαβάστε εδώ περισσότερα.

«Road House»

Μια νέα ταινία σε σκηνοθεσία του Νταγκ Λάιμαν βασισμένη σε εκείνη του 1989 με πρωταγωνιστή τον Πάτρικ Σουέιζι, αυτή την φορά με πρωταγωνιστή τον Τζέικ Τζίλενχαλ στον ρόλο του Ντάλτον, τον αρχηγό της ομάδας ασφαλείας σε ένα θορυβώδες μπαρ στη μέση του πουθενά.

«Avatar: The Last Airbender»

Η live action σειρά του πολυαγαπημένου animation θα κάνει πρεμιέρα στο Netflix το 2024. Διαβάστε εδώ περισσότερα.

«Hit Man»

Στη νέα ταινία του Ρίτσαρντ Λινκλέϊτερ ο Γκλεν Πάουελ παίζει τον ρόλο ενός δασκάλου μερικής απασχόλησης που γίνεται μυστικός πράκτορας των μπάτσων. Τα πράγματα περιπλέκονται όταν προσλαμβάνεται για να σώσει μια γυναίκα που έχει ανάγκη.

«Immaculate»

Η Σεσίλια, μια γυναίκα με μεγάλη πίστη στον Θεό, καλωσορίζεται θερμά στην τέλεια ιταλική ύπαιθρο, όπου της προσφέρεται ένας νέος ρόλος σε ένα λαμπρό μοναστήρι. Αλλά σιγά σιγά γίνεται πιο ξεκάθαρο στη Σεσίλια ότι το νέο της σπίτι κρύβει σκοτεινά και τρομακτικά μυστικά.

«Ghostwritten»

Ο Τζέι Ντουπλά πρωταγωνιστεί στον ρόλο ενός συγγραφέα ο οποίος ανακαλύπτει ένα παλιό χειρόγραφο το οποίο φαίνεται πως συνδέεται με μια παλιά δολοφονία.

«Monkey Man»

Σε παραγωγή του Τζόρνταν Πιλ, ο Ντεβ Πατέλ πρωταγωνιστεί στον ρόλο ενός πρόσφατα αποφυλακισμένου πρώην εγκληματίας που ζει στην Ινδία και αγωνίζεται να προσαρμοστεί σε έναν κόσμο εταιρικής απληστίας και διαβρωμένων πνευματικών αξιών.

«Shogun»

Η μίνι σειρά των 10 επεισοδίων διαδραματίζεται στην Ιαπωνία το 1600 και ακολουθεί τον Λόρδο Γιοσιί Τορανάγκα, ο οποίος πρέπει να πολεμήσει τους εχθρούς του στο Συμβούλιο των Αντιβασιλέων.