Buzz

Το Flix διαλέγει τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας

στα 10

Το Flix συγκεντρώνει τα τρέιλερ που εντυπωσίασαν και συζητήθηκαν το τελευταίο διάστημα, για τα μάτια σας μόνο.

Flix Team
Το Flix διαλέγει τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας

Μπορεί η οσκαρική σεζόν να ξεκίνησε επίσημα αυτή την εβδομάδα, τα τρέιλερ όμως επικεντρώθηκαν περισσότερο σε πρεμιέρες που θα κάνουν σε διάφορες διαδικτυακές πλατφόρμες.

Εμείς εδώ στο Flix κάναμε ένα μικρό ξεκαθάρισμα με τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας. Τρέιλερ που εντυπωσίασαν, συζητήθηκαν, έγιναν viral και πάνω από όλα έκαναν σωστά τη δουλειά τους: να μας κάνουν να ανυπομονούμε όσο τίποτε άλλο για το τελικό αποτέλεσμα σε μικρή και μεγάλη οθόνη.


«Behind Her Eyes»

Η νέα ταινία του Netflix είναι ένα ψυχολογικό θρίλερ στο οποίο μια μόνη μητέρα βρίσκεται μπλεγμένη σε ένα ερωτικό τρίγωνο μεταξύ του ψυχιάτρου αφεντικού της και της γυναίκας του. Η ταινία αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις 17 Φεβρουαρίου.


«Pelé»

Το ντοκιμαντέρ του Netflix εξερευνά την θυελλώδη ζωή και την καριέρα του διάσημου ποδοσφαιριστή Εντσον Αράντες ντο Νασιμέντο, γνωστού κι ως Πελέ.


«Amend: The Fight for America»

Ενα ακόμα ντοκιμαντέρ του Netflix με παρουσιαστή των Γουίλ Σμιθ, το οποίο εξερευνά τι πάει να πει το να είναι κάποιος Αμερικάνος πολίτης.


«Marvel’s Behind the Mask»

To ντοκιμαντέρ του Disney+ εξερευνά τα origins των υπερηρώων της Marvel.


«Coming 2 America»

Οι Εντι Μέρφι και Αρσένιο Χολ επιστρέφουν 32 χρόνια μετά στο βασίλειο της Ζαμούντα για να ταξιδέψουν ξανά στο Μπρούκλιν της Αμερικής του 2020 και για να δουν πόσο έχει αλλάξει από τότε. Η ταινία θα κάνει πρεμιέρα στις 5 Μαρτίου στο Amazon Prime.


«Moxie»

Η Εϊμι Πόλερ πρωταγωνιστεί και σκηνοθετεί μια ταινία του Netflix για μια φεμινιστική επανάσταση που διαδραματίζεται σε ένα γυμνάσιο.


«The Nevers»

To πρώτο teaser της βικτωριανής υπερηρωικής σειράς του ΗΒΟ, με την Φιλίπα Γκόσλετ να αναλαμβάνει τον ρόλο του showrunner από τον Τζος Γουίντον. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «The Nevers».


«Summertime»

H νέα ταινία του Κάρλος Λόπεζ Εστράντα δείχνει το Λος Αντζελες μέσα από τα μάτια νεαρών ποιητών.


«Allen Vs. Farrow»

To ντοκιμαντέρ του HBO εξερευνά την θυελλώδη σχέση του Γούντι Αλεν με τη Μία Φάροοου και το σκάνδαλο πίσω από αυτή.


«A Glitch in the Matrix»

Το νέο ντοκιμαντέρ του σκηνοθέτη του υπέροχου «Room 237» Ρόντεϊ Ασερ, μιλάει για το πως όλοι μας είμαστε συνδεδεμένοι στο Matrix και πως η πραγματικότητα δεν είναι όπως τη νομίζουμε πραγματικά.



Διαβάστε ακόμη: Αυτές είναι οι σειρές που περιμένουμε περισσότερο να δούμε το 2021