Buzz

Το Flix διαλέγει τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας

στα 10

Το Flix συγκεντρώνει τα τρέιλερ που εντυπωσίασαν και συζητήθηκαν το τελευταίο διάστημα, για τα μάτια σας μόνο.

Flix Team
Το Flix διαλέγει τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας

Ελάχιστες κινηματογραφικές παραγωγές έκαναν πρεμιέρα τα τρέιλερ τους την εβδομάδα που μας πέρασε, αλλά ήταν κι αυτές που συζητήθηκαν περισσότερο.

Εμείς εδώ στο Flix κάναμε ένα μικρό ξεκαθάρισμα με τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας. Τρέιλερ που εντυπωσίασαν, συζητήθηκαν, έγιναν viral και πάνω απ' όλα έκαναν σωστά τη δουλειά τους: να μας κάνουν να ανυπομονούμε όσο τίποτε άλλο για το τελικό αποτέλεσμα σε μικρή και μεγάλη οθόνη.


Τι κάνουμε όταν #menoumespiti; | Βρείτε εδώ όλες οι προτάσεις του Flix για τις μέρες της καραντίνας


«Train to Busan: Peninsula»

Τέσσερα χρόνια μετά, σε έναν εγκαταλελειμμένο κόσμο, ο μόνος κανόνας είναι η επιβίωση. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Train to Busan: Peninsula».


«The Good Fight 4»

H σειρά επιστρέφει με τον 4ο κύκλο της στις 9 Απριλίου και μαζί της η Νταϊάν Λόκχαρτ. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «The Good Fight 4».


«50 States of Fright»

O Σάμ Ράιμι επιστρέφει στην τηλεόραση με μια σειρά τρόμου για το Quibi όπου εξερευνά διάφορους αστικούς μύθους κάθε μιας από τις 50 πολιτείες της Αμερικής.


«Rick & Morty»

Τα τελευταία πέντε επεισόδια της τέταρτης σεζόν έρχονται στις 3 Μαΐου και υπόσχονται περισσότερες δόσεις τρέλας.


«Normal People»

O Λένι Εϊμπραμσον, ο σκηνοθέτης του «Room», ετοίμασε μια σειρά στο Hulu σε συνεργασία με το BBC, για τον απαγορευμένο έρωτα δυο νεαρών παιδιών.


«Trying»

H νέα βρεταννική κωμική σειρά με τους Ρέιφ Σπαλ και Εσθερ Σμιθ να προσπαθούν να υιοθετήσουν ένα παιδί. Πρεμιέρα την 1η Μαΐου.



Τι κάνουμε όταν #menoumespiti; | Βρείτε εδώ όλες οι προτάσεις του Flix για τις μέρες της καραντίνας