Buzz

Το Flix διαλέγει τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας

στα 10

Το Flix συγκεντρώνει τα τρέιλερ που εντυπωσίασαν και συζητήθηκαν το τελευταίο διάστημα, για τα μάτια σας μόνο.

Flix Team
Το Flix διαλέγει τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας

Δυο άχαστα ντοκιμαντέρ, μαζί με μερικές ενδιαφέρουσες τηλεοπτικές πρεμιέρες, απαρτίζουν τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας που μας πέρασε.

Εμείς εδώ στο Flix κάναμε ένα μικρό ξεκαθάρισμα με τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας. Τρέιλερ που εντυπωσίασαν, συζητήθηκαν, έγιναν viral και πάνω απ' όλα έκαναν σωστά τη δουλειά τους: να μας κάνουν να ανυπομονούμε όσο τίποτε άλλο για το τελικό αποτέλεσμα σε μικρή και μεγάλη οθόνη.


Τι κάνουμε όταν #menoumespiti; | Βρείτε εδώ όλες οι προτάσεις του Flix για τις μέρες της καραντίνας


«The Trip to Greece»

Λίγο κρασί, λίγη θάλασσα και τ' αγόρια μας σ' ένα τρέιλερ μιας ταινίας που φαίνεται πως αναδεικνύει τόσο τις ομορφιές όσο και τις νοστιμιές της χώρας μας. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «The Trip to Greece».


«Kubrick By Kubrick»

Ενα ντοκιμαντέρ με σπάνιο οπτικοακουστικό υλικό στο οποίο ο Στάνλεϊ Κιούμπρικ λέει τη γνώμη του για κάθε μια από τις ταινίες του, σε σκηνοθεσία του Γκρέγκορι Μονρό, το οποίο ήταν προγραμματισμένο να κάνει πρεμιέρα στο φεστιβάλ της Τραϊμπέκα.


«Natalie Wood: What Remains Behind»

To ντοκιμαντέρ του Λοράν Μπουζερό επικεντρώνεται περισσότερο στη ζωή και την καριέρα της αδικοχαμένης ηθοποιού, παρά γύρω από το μυστήριο του θανάτου της, και θα κάνει πρεμιέρα στις 5 Μαΐου στο HBO.


«Homecoming Season 2»

Στη δεύτερη σεζόν του, στο Amazon Prim,e πρωταγωνιστεί η Τζανέλ Μονέ, μετά και την αποχώρηση της Τζούλια Ρόμπερτς από τη σειρά, και επικεντρώνεται στη συνέχεια του μυστηρίου το οποίο έστησε η πρώτη σεζόν - πρεμιέρα στις 22 Μαΐου.


«How to Build a Girl»

H Μπίνι Φελντστάιν πρωταγωνιστεί ως ένα κορίτσι το οποίο ονειρεύεται πώς να ξεφύγει από τη βαρετή καθημερινότητά της και αποφασίζει να ξεκινήσει καριέρα ως στιχουργός ροκ τραγουδιών.


«Dead to Me Season 2»

H επιτυχημένη σειρά του Netflix επιστρέφει στις 8 Μαΐου.


«The Midnight Gospel»

Μια ακόμα τριπαρισμένη σειρά animation από τους δημιουργούς του «Adventure Time» έρχεται στο Netflix στις 20 Απριλίου.


«Extraction»

O Κρις Χέμσγουορθ πρωταγωνιστεί ως μισθοφόρος στη νέα ταινία του Netflix γραμμένη από τον Τζο Ρούσο και σε παραγωγή του ίδιου και του αδερφού του, Αντονι και θα κάνει πρεμιέρα στις 24 Απριλίου.



Τι κάνουμε όταν #menoumespiti; | Βρείτε εδώ όλες οι προτάσεις του Flix για τις μέρες της καραντίνας