Buzz

Ο Πέδρο Αλμοδόβαρ αποχωρεί από το «A Manual for Cleaning Women»

στα 10

Στην ταινία θα πρωταγωνιστούσε η Κέιτ Μπλάνσετ και, όπως είπε ο Αλμοδόβαρ, ήταν μια αρκετά οδυνηρή απόφαση για εκείνον.

Ο Πέδρο Αλμοδόβαρ αποχωρεί από το «A Manual for Cleaning Women»

Στις αρχές του χρόνου είχαμε πραγματικά ενθουσιαστεί ακούγοντας τα νέα πως ο Πέρδρο Αλμοδόβαρ ετοίμαζε μια από τις πρώτες του αγγλόφωνες ταινίες και μάλιστα πως σε αυτή θα πρωταγωνιστούσε η μοναδική Κέιτ Μπλάνσετ. Η ταινία θα είχε τίτλο «A Manual for Cleaning Women» και θα βασίζονταν στο ομότιτλο βιβλίο της Λουσία Μπερλίν, μια ανθολογία 43 μικρών ιστοριών για γυναίκες σε αρκετά απαιτητικές δουλειές.

Παρόλα αυτά τα νέα όμως, εδώ και καιρό, δεν είχαμε κάποιες περεταίρω πληροφορίες σχετικά με την ταινία και, από ό,τι φαίνεται, δυστυχώς υπήρχε λόγος. Σύμφωνα με το Deadline ο Αλμοδόβαρ αποφάσισε να αποχωρήσει από την ταινία λέγοντας πως δεν είναι έτοιμος να αναλάβει μια τέτοια φιλόδοξη ταινία.

«Ηταν μια πολύ οδυνηρή απόφαση για μένα. Ονειρευόμουν να δουλέψω με την Κέιτ τόσο καιρό. Η Dirty Films [η εταιρεία παραγωγής της Μπλάνσετ] ήταν τόσο γενναιόδωρη μαζί μου όλο αυτό το διάστημα και με είχε τυφλώσει ο ενθουσιασμός, αλλά δυστυχώς, δεν αισθάνομαι πλέον ότι μπορώ να πραγματοποιήσω πλήρως αυτήν την ταινία», εξήγησε ο Αλμοδόβαρ.

Διαβάστε ακόμα: Ακόμα κι οι καουμπόηδες ερωτεύονται...

cate blanchett

Οι παραγωγοί της ταινίας Κέιτ Μπλάνσετ, Αντριου Απτον και Κόκο Φραντσίνι έβγαλαν από κοινού μια δήλωσε λέγοντας «σεβόμαστε απόλυτα τον Πέδρο και την εξαιρετική δουλειά του, και παρόλο που τα αστέρια μπορεί να μην έχουν ευθυγραμμιστεί αυτή τη φορά, ελπίζουμε να συνεργαστούμε με τον Πέδρο και τον El Deseo σε μια άλλη ταινία στο μέλλον. Το πάθος της Dirty Films για το “A Manual for Cleaning Women” και τη μοναδική και καυστική φωνή της Λουσία Μπερλίν – γεμάτη κινδύνους, χαρά και απώλεια – δεν έχει μειωθεί και είμαστε ενθουσιασμένοι που συνεχίζουμε αυτό το έργο με τους συνεργάτες μας στη New Republic.»

Μέχρι στιγμής είναι άγνωστο το τι θα συμβεί με την συγκεκριμένη ταινία και για το αν θα τελικά θα γίνει πραγματικότητα. Ελπίζουμε να έχουμε κάποια ευχάριστα νέα σύντομα.