Buzz

«A Hollywood High»: Οι Duran Duran γιορτάζουν 40 χρόνια και σε προσκαλούν στο live της ζωής τους

στα 10

Το ντοκιμαντέρ «A Hollywood High» γιορτάζει τα 40 χρόνια καριέρας και την κυκλοφορία του νέου τους δίσκου «Future Past». Και έρχεται στα Village Cinemas Αθήνας και Θεσσαλονίκης στις 3 και 6 Νοεµβρίου.

Flix Team
«A Hollywood High»: Οι Duran Duran γιορτάζουν 40 χρόνια και σε προσκαλούν στο live της ζωής τους

«Για την πρώτη μας συναυλία στην Αμερική εδώ και χρόνια θέλαμε κάτι ξεχωριστό και οικείο. Ανάμεσα σε πολλές επιλογές, μια συναυλία στην κορυφή ενός κτιρίου υπήρξε η επικρατέστερη. Βρισκόμασταν μόλις λίγο μετά την έξοδο από την πανδημία, δεν είχαμε κάνει ποτέ κάτι τέτοιο και είχαμε μόλις κυκλοφορήσει ένα άλμπουμ. Κάπως έμοιαζε με μια μαγική πόρτα για την επόμενη στάση του ταξιδιού.»

Ετσι θυμάται ο Νικ Ρόουντς την επιλογή της οροφής του The Aster στην καρδιά του Χόλιγουντ - με το λόγκο της θρυλικής δισκογραφικής του Capitol Records για φόντο - που βρίσκεται στην καρδιά του «A Hollywood High», του ντοκιμαντέρ που σκηνοθέτησαν οι βετεράνοι του είδους Γκάβιν Ελντερ («David Gilmour: Live at Pompeii»), Βίνσεντ Ανταμ Πολ («Tiesto: Live from Empty Red Rocks») και Τζορτζ Σκοτ («Rufus Wainwright: Prima Donna»).

Από αυτή την εμφάνιση είναι και η συγκινητική στιγμή στην οποία οι Duran Duran αφιερώνουν το «Ordinary World» στην Ουκρανία που έγινε viral:

«Οι Duran Duran έχουν στενή σχέση με την πόλη του Λος Αντζελες, από την πρώτη φορά που ήρθαμε εδώ. Ημασταν αποφασισμένοι να κάνουμε κάτι μοναδικό για να γιορτάσουμε τις τέσσερις δεκαετίες που είμαστε μαζί. Μια εμφάνιση με το λόγκο της Capitol Records και το λόγκο του Χόλιγουντ σε απόσταση έμοιαζε τέλεια και αποδείχθηκε μια απίθναη βραδιά για όλους μας», συμπληρώνει ο Τζον Τέιλορ.

duran duran

Το ντοκιμαντέρ «A Hollywood High» περιέχει νέες αποκλειστικές συνεντεύξεις της µπάντας, σκηνές πίσω από τις κάμερες καθώς και υλικό αρχείου που βλέπουµε γιαπρώτη φορά και θα προβληθεί στα Village Cinemas Αθήνας και Θεσσαλονίκης στις 3 και τις 6 Νοεμβρίου.

Προπώληση εισιτηρίων εδώ.

duran duran