Flix at home

Τι βλέπουμε στο σπίτι την Πέμπτη, 9 Μαρτίου

στα 10

Aν μείνετε μέσα απόψε, το Flix σας προτείνει τις καλύτερες ταινίες, διαθέσιμες σε τηλεόραση και πλατφόρμες.

Flix Team
Τι βλέπουμε στο σπίτι την Πέμπτη, 9 Μαρτίου

Η ομάδα του Flix επιλέγει για εσάς ό,τι πιο ενδιαφέρον μπορεί να βρεθεί σε τηλεόραση, πλατφόρμες και φεστιβάλ.


Βλέπουμε στο Σπίτι: Αναζητήστε όλες τις προτάσεις του Flix για το σπίτι στην ειδική ενότητα «Βλέπουμε στο Σπίτι» που ανανεώνεται συνεχώς.


tidf25

Το Μονοπάτι για την Ευτυχία (Narrow Path to Happiness) της Κάτα Ολα

O Γκέργκο και ο Λέναρντ είναι ένα νεαρό ζευγάρι που ζει σε μια απομονωμένη κοινότητα Ρομά, στην πιο φτωχή περιοχή της Ουγγαρίας, σ’ έναν τόπο όπου η ομοφυλοφιλία θεωρείται ασυγχώρητη αμαρτία. Αν και μαθημένοι να ζουν σε αυτό το εχθρικό περιβάλλον, παίρνουν την απόφαση να μετακομίσουν στη Βουδαπέστη για να πραγματοποιήσουν το όνειρό τους: να γυρίσουν ένα κινηματογραφικό μιούζικαλ. Αλλά το τραγικό γεγονός του αιφνίδιου θανάτου της μητέρας του Γκέργκο θα τους αναγκάσει να επιστρέψουν, προσπαθώντας να πείσουν μια οικογένεια που τους είχε αποκηρύξει να αποδεχτεί τον σεξουαλικό τους προσανατολισμό. Γιατί γνωρίζουν ότι ο δρόμος για την ευτυχία περνά μέσα από την αποδοχή και ότι, ακόμα και αν φαίνεται στενός, πάντα θα χωράει τη μεγαλύτερη επιθυμία. Διαβάστε εδώ περισσότερα.

Ξεφυλλίστε τον κατάλογο Α-Ζ, που περιλαμβάνει τις συνόψεις όλων των ταινιών, ΕΔΩ.

Δείτε το πρόγραμμα των ONLINE προβολών ΕΔΩ.

λάκης παπαστάθης

Λάκης Παπαστάθης

20:00 Μονόγραμμα (Ε) στην ΕΡΤ 2

Η ΕΡΤ τιμά τη μνήμη του Λάκη Παπαστάθη και μεταδίδει στην ΕΡΤ2 ντοκιμαντέρ από τις εκπομπές «ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ» και «ΜΟΝΟΓΡΑΜΜΑ», καθώς και την ταινία «Ταξίδι στη Μυτιλήνη», αφιερωμένες στον σπουδαίο σκηνοθέτη.

ταξίδι στη μυτιλήνη

Tαξίδι στη Μυτιλήνη

Η ταινία παρακολουθεί την ιστορία ενός σύγχρονου ήρωα, του Κώστα, που έπειτα από είκοσι χρόνια παραμονής στο Παρίσι επιστρέφει στην πατρίδα του, τη Μυτιλήνη. Αφορμή, η κληρονομιά του οικογενειακού του σπιτιού. Ο ήρωας είχε φύγει από το νησί στα δεκαοχτώ του για σπουδές κινηματογράφου στο Παρίσι κι έκτοτε δεν ξαναγύρισε. Ένα βαρύ οικογενειακό ιστορικό τον κρατούσε μακριά. Κατά την επιστροφή του συναντάει όσους από τους συγγενείς του έχουν απομείνει και θυμάται έντονα εκείνους που έχουν φύγει για πάντα από τη ζωή. Οι μνήμες της παιδικής ηλικίας των δέκα χρόνων, της εποχής δηλαδή που συνέβησαν τα δραματικά γεγονότα στην οικογένειά του, αναβιώνουν στο μυαλό του… Ζώντες και πεθαμένοι, τον κάνουν να ξαναγαπήσει τον τόπο του. Καταλυτικό ρόλο παίζει η σχέση του με την Ελένη, τη δυναμική κι ευαίσθητη γιατρό, που εργάζεται στο γηροκομείο της Μυτιλήνης και του ανοίγει νέους δρόμους στη ζωή του.

Η ταινία μεταδίδεται στις 23.30 στην ΕΡΤ 2

Kingsman The Golden Circle 607

Kingsman: Ο Χρυσός Κύκλος (Kingsman: The Golden Circle) του Μάθιου Βον

Oταν τα κεντρικά γραφεία της Kingsman καταστρέφονται, οι ήρωές μας ξεκινούν ένα ταξίδι, που τους οδηγεί στην ανακάλυψη ενός οργανισμού κατασκοπίας στην Αμερική με το όνομα Statesman, η ίδρυση του οποίου συμπίπτει χρονικά με την ίδρυση του δικού τους οργανισμού. Μια νέα περιπέτεια ξεκινά, δοκιμάζοντας τις αντοχές και την εξυπνάδα των πρακτόρων στα άκρα. Οι δύο ελίτ μυστικές οργανώσεις, συνεργάζονται για να εξουδετερώσουν τον αδίστακτο, κοινό εχθρό τους, προκειμένου να σώσουν τον κόσμο, μια διαδικασία που έχει αρχίσει να γίνεται συνήθεια στον Eγκσι.

Δεύτερη περιπέτεια βασισμένη στο κόμικ με τίτλο «The Secret Service» από τους Μαρκ Μίλαρ και Ντέιβ Γκίμπονς. Με έξτρα all-star cast κι όλα στο «ακόμη περισσότερο». Διαβάστε εδώ την γνώμη του Flix.

H ταινία προβάλλεται στις 21.00 στον ΑΝΤ1

contagion main

Contagion του Στίβεν Σόντερμπεργκ

Μία γυναίκα παίρνει ξηρούς καρπούς από ένα μπολ στο μπαρ του αεροδρομίου, πριν δώσει την πιστωτική της κάρτα στον σερβιτόρο. Μια επαγγελματική συνάντηση ξεκινά με ανταλλαγή χειραψιών. Ενας άνδρας βήχει σε ένα κατάμεστο λεωφορείο... Μία επαφή... Μια στιγμή... Και ένας φονικός ιός έχει ήδη εξαπλωθεί.

Μια γεμάτη διάσημους πρωταγωνιστές ταινία επιδημίας για τον σκεπτόμενο θεατή. Που όμως το σκέφτεται περισσότερο και σε τρομάζει (ή σε ενδιαφέρει) λιγότερο απ όσο θα έπρεπε... Διαβάστε εδώ τη γνώμη του Flix.

H ταινία προβάλλεται στις 23.50 στο Star

Once Upon A Time In America Κάποτε Στην Αμερική (Once Upon A Time In America) του Σέρτζιο Λεόνε

Η ιστορία του Νουντλς, ενός γκάνγκστερ που παραμένει στόχος από το οργανωμένο έγκλημα, ξετυλίγεται στη μνήμη του όταν επιστρέφει στα παλιά λημέρια της Νέας Υόρκης και αρχίζει να αναπολεί το παρελθόν του, τις φιλίες του και τους έρωτες του.

Η ταινία προβάλλεται στις 23.00 στο Open

επιστροφή στην κορυφή

Επιστροφή στην Κορυφή του Στρατή Χατζηελενούδα

O Λεωνίδας, ένας 33χρονος πάνκης με παραπληγία, και η παρέα του θέλουν να ανέβουν στην ψηλότερη κορυφή του Ολύμπου. Τελικά για ποιον θα είναι πιο δύσκολο;

Μία παρέα κάνει το όνειρο του παραπληγικού φίλου τους πραγματικότητα: σκαρφαλώνουν όλοι μαζί και πάλι στην κορυφή του Ολύμπου. To ντοκιμαντέρ του Στρατή Χατζηελενούδα είναι ελεύθερο στο διαδίκτυο. Δείτε το!

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

the last of us

The Last of Us

Σε μια μεταποκαλυπτική Αμερική, όπου ένας θανατηφόρος ιός έχει μετατρέψει το μεγαλύτερο μέρος του πληθυσμού σε ένα είδος ζόμπι, τους Clickers, ο Τζόελ που επέζησε από το ξέσπασμα του ιού αναλαμβάνει να μεταφέρει την Ελι, μια 14χρονη κοπέλα, η οποία αποτελεί και το κλειδί θεραπείας από τον ιό, έξω από μια ζώνη καραντίνας, στους Fireflies.

Ισορροπώντας ανάμεσα στον τρόμο και στη δράση, το όγδοο επεισόδιο μας εισάγει τον πιο ανατριχιαστικό χαρακτήρα που έχουμε γνωρίσει μέχρι στιγμής, δίνοντας για άλλη μια φορά την δυνατότητα στην Μπέλα Ράμσεϊ να λάμψει. Διαβάστε εδώ τη γνώμη του Flix.

H σειρά είναι διαθέσιμη στο Vodafone TV


Βλέπουμε στο Σπίτι: Αναζητήστε όλες τις προτάσεις του Flix για τις μέρες χωρίς αίθουσες στην ειδική ενότητα «Βλέπουμε στο Σπίτι» που ανανεώνεται συνεχώς