Buzz

Ο Βενσάν Κασέλ εξηγεί σ' όποιον ακούει, γιατί δεν θέλει με τίποτα να κάνει υπερ-ηρωική ταινία

στα 10

Ο λόγος του είναι προσωπικός και... ενήλικος!

Ο Βενσάν Κασέλ εξηγεί σ' όποιον ακούει, γιατί δεν θέλει με τίποτα να κάνει υπερ-ηρωική ταινία

Ο Βενσάν Κασέλ έχει υποδυθεί κοντά στους 90 ήρωες στο σινεμά. Κανένας τους δεν ήταν... υπερ-ήρωας!

Διαβάστε ακόμη: Κάτι σαν... Alien-μούσκεμα; Πρώτο τρέιλερ για το «Underwater» με την Κρίστεν Στιούαρτ και τον Βενσάν Κασέλ

Σε συνέντευξη που έδωσε στο Inverse, με αφορμή τη συμμετοχή του στον τρίτο κύκλο του «Westworld», ο Γάλλος σταρ εξήγησε συγκεκριμένα και απόλυτα, γιατί συμβαίνει αυτό.

βενσάν κασέλ 607

«Ειλικρινά, αυτές τις ταινίες δεν μπορώ πια να τις βλέπω,» λέει ο Βενσάν Κασέλ στη συνέντευξή του. «Οταν πρωτοεμφανίστηκαν με τις νέες τεχνολογίες, όταν ξαφνικά ο Iron Man ή ο Spider-Man έμοιαζαν αληθινοί κι όχι κιτς κατασκευάσματα των ειδικών εφέ, μου προκάλεσαν το ενδιαφέρον. Μετά, όλο αυτό έγινε συνηθισμένο. Οταν ήμουν μικρός, ήμουν μεγάλος φαν των κόμικ. Σήμερα, θεωρώ πως αυτές οι ταινίες είναι για παιδιά, αλήθεια. Και παρότι διατηρώ ένα μέρος παιδικότητας μέσα μου, θα έλεγα όχι. Δεν θα έβλεπα την ταινία.»

Βέβαια ένα «όχι» προς, για παράδειγμα, τα franchises της Marvel, εμπεριέχει μια σχετικότητα - σε ποια περίπτωση θα έκανε ο Κασέλ το όχι του, ναι; «Ισως αν ο ρόλος ήταν ένας σπουδαίος κακός και την ταινία την έκανε κάποιος αρκετά έξυπνος και ταλαντούχος ώστε να της δώσει μια αλλιώτικη χροιά και να μην μοιάζει με παιδική ταινία, τότε μπορεί και αν το έκανα. Διαφορετικά, όχι. Μ' έχουν προσεγγίσει λίγες φορές κι έκρινα ότι θα ήταν μια μακροχρόνια δέσμευση για μια ταινία που, στο τέλος, δεν θα έβλεπα καν.» Το καταλάβαμε, ο Βενσάν Κασέλ δεν παίζει σε ταινίες που δεν θα θέλει να δει. Υπερηρωικό.