Buzz

Ο Τσιουετέλ Ετζιόφορ μπαίνει στο σύμπαν του «Venom 3»

στα 10

Ένα ακόμα Venom βρίσκεται στα σκαριά, όπως φυσικά ήταν αναμενόμενο. Και το καστ αρχίζει να μοιάζει ενδιαφέρον.

Ο Τσιουετέλ Ετζιόφορ μπαίνει στο σύμπαν του «Venom 3»

Η Sony φαίνεται να έχει βρει φλέβα χρυσού με τον γνωστό αντιήρωα/κακό της Marvel, καθώς, παρά την απουσία του Spider-Man από το ράστερ της, έχει δημιουργήσει δύο απίστευτα επιτυχημένες εμπορικά-αν και όχι και τόσο κριτικά- ταινίες με τον χαρακτήρα, τον οποίο ενσαρκώνει καταπληκτικά ο Τομ Χάρντι.

Η τρίτη ταινία, την οποία θα σκηνοθετήσει η σεναριογράφος Κέλι Μαρσέλ, έχει ήδη επιβεβαιωμένη την επιστροφή του Χάρντι, αλλά κανέναν άλλο ηθοποιό ανακοινωμένο.

Σύμφωνα με πηγή του Deadline, όμως, ο Τσίουετελ Ετζιόφορ θα παίξει μαζί με τον Τομ Χάρντι στο σίκουελ. Αν και η Sony δεν έχει δηλώσει ακόμα τίποτα επίσημα, μόνο η ιδέα είναι αρκετή για να ενθουσιαστούν αρκετοί θαυμαστές.

Ο Βρετανός ηθοποιός, ο οποίος είχε προταθεί για Οσκαρ Α’ Ανδρικού Ρόλου για τον πρωταγωνιστικό του ρόλο στο «12 Χρόνια Σκλάβος», έχει διανύσει μια μεγάλη και αξιοπρεπή πορεία στην μεγάλη οθόνη από τότε, έχοντας εμφανιστεί σε ταινίες όπως «The Martian», «The Old Guard» και «The Lion King». Παράλληλα έχει εμφανιστεί στο θέατρο και στην τηλεόραση, πρωταγωνιστώντας πέρσι στο ομώνυμο τηλεοπτικό σίκουελ της κλασικής πλέον ταινίας «The Man Who Fell To Earth» του Νίκολας Ρεγκ.

Βεβαίως, δεν είναι η πρώτη φορά που εμφανίζεται σε ταινία Μάρβελ. Εχοντας ενσαρκώσει τον Βαρόνο Μόρντο στις ταινίες «Doctor Strange» του Marvel Cinematic Universe, ήταν ένα από τα δυνατότερα σημεία των ταινιών αυτών.

Στο επόμενο διάστημα, αναμένονται περισσότερα στοιχεία για τη νέα ταινία.