Buzz

[Πες το δυνατά] UDUMASS: Ο Τζορτζ Κλούνεϊ σε σατιρικό βίντεο εναντίον των ηλίθιων αυτού του κόσμου

στα 10

Ενα πολιτικό μήνυμα που απευθύνεται σε όσους δεν πιστεύουν στην κλιματική αλλαγή, τον εμβολιασμό και γενικότερα... την επιστήμη. Τους «dumbfuckers».

[Πες το δυνατά] UDUMASS: Ο Τζορτζ Κλούνεϊ σε σατιρικό βίντεο εναντίον των ηλίθιων αυτού του κόσμου

H τηλεοπτική διασκευή του ομότιτλου βιβλίου «Catch 22» (η κινηματογραφική έγινε από τον Μάικ Νίκολς το 1970) σε μίνι σειρά 6 επεισοδίων και σε σκηνοθεσία Τζορτζ Κλούνεϊ έκανε την τηλεοπτική της πρεμιέρα, κι ο 58χρονος σκηνοθέτης και πρωταγωνιστής έχει πάρει σβάρνα τις τηλεοπτικές εκπομπές για να μιλήσει για το νέο του αυτό πόνημα.

Καλεσμένος του Τζίμι Κίμελ λοιπόν, ο Κλούνεϊ είπε πολλά και σχολίασε ακόμα περισσότερα: όχι μόνο τις καλλιτεχνικές του φιλοδοξίες, αλλά και τις ακτιβιστικές του δράσεις, τις πολιτικές του ανησυχίες, και, φυσικά, τον Πρόεδρο Τραμπ και τις τακτικές παραπληροφόρησης του αμερικανικού λαού.

Διαβάστε ακόμα: Ο Τζορτζ Κλούνεϊ επιστρέφει στην TV! Οχι με «E.R.», αλλά με... «Catch 22»

Για αυτό και δέχθηκε να γυρίσει ένα βίντεο (που θυμίζει πολιτικό/ακτιβιστικό πρόμο) που παρακινεί τους τηλεθεατές να συνεισφέρουν στον αγώνα κατά των «dumbfuckers» και του διάχυτου «dumbfuckiness» που επικρατεί τελευταία και αμφισβητεί τις επιστημονικές έρευνες για το περιβάλλον, το κλίμα αλλά κι ακόμα και τον εμβολιασμό των παιδιών.

Το αποτέλεσμα δεν είναι μόνο ξεκαρδιστικό. Είναι πικρό και αναγκαίο.

Πατήστε το play.

.

Διαβάστε περισσότερα: