Buzz

Το όνομα του Τομ Χάρντι θα μπει και στο σενάριο της ταινίας «Venom 2»

στα 10

H αγάπη και η αφοσίωσή του για τον χαρακτήρα, θα δώσει στον Χάρντι την αναγνώριση της ιδέας του σεναρίου της ταινίας.

Το όνομα του Τομ Χάρντι θα μπει και στο σενάριο της ταινίας «Venom 2»

Παρόλο που ο Τομ Χάρντι συμμετείχε ενεργά στην δημιουργία της ιστορίας της ταινίας «Venom», το όνομά του δεν είχε συμπεριληφθεί στην λίστα με τους σεναριογράφους της ταινίας. Αλλά αυτή η αδικία φαίνεται πως θα αλλάξει σύντομα με την δεύτερη ταινία με τίτλο «Venom: Let There Be Carnage».

Μιλώντας στο περιοδικό Empire μια από τους σεναριογράφους της ταινίας, η Κέλι Μαρσέλ, εξήγησε την διαδικασία γραψίματος του σεναρίου της ταινίας και για το πως ο Χάρντι ήταν ένα σημαντικό μέλος της δημιουργικής ομάδας.

Διαβάστε ακόμα: Ο Τομ Χάρντι θα συνεχίσει να διαβάζει παραμύθια στα παιδιά (και στις μαμάδες)

venom 607

«Είναι κάτι νέο για εκείνον, να πάρει τα εύσημα, αλλά δεν είναι κάτι νέο για εκείνον να συμμετέχει τόσο ενεργά στην διαδικασία. Είναι απολύτως 100% αφοσιωμένος σε οτιδήποτε κάνει. Εχει παντρευτεί τον Venom. Αγαπάει τον χαρακτήρα. Ασχολείται αρκετά με αυτό που πιστεύει πως πρέπει να γίνει.»

Τέλος πρόσθεσε πως «δεν παίρνει κάποιο μολύβι και αρχίζει να γράφει. Ξοδεύουμε μήνες προσπαθώντας να αποκρυπτογραφήσουμε την ιστορία μαζί στο Facetime, ανακαλύπτοντας νέες ιδέες, κοιτάζοντας τι λειτουργεί και τι όχι. Στη συνέχεια τα πήρα όλα αυτά, τα κράτησα κάπου για τρεις μήνες, και έγραψα το σενάριο.»

To «Venom: Let There Be Carnage» θα βγει στις ελληνικές αίθουσες τον Σεπτέμβριο.

Venom 2 607 pster