Buzz

Ο Τομ Χανκς στέλνει ένα δώρο στο γραφείο Τύπου του Λευκού Οίκου

στα 10

Ο Τομ Χανκς στέλνει ένα (συμβολικό;) δώρο στο Γραφείο Τύπου του Λευκού Οίκου και στους δημοσιογράφους που καλύπτουν τις ανακοινώσεις του Προέδρου: μία μηχανή Espresso. «Θα τη χρειαστούν» υπογράφει...

Ο Τομ Χανκς στέλνει ένα δώρο στο γραφείο Τύπου του Λευκού Οίκου

Οι εκπρόσωποι του Τύπου που καλύπτουν τις ανακοινώσεις του Λευκού Οίκου δεν περνούν πολύ καλά τους τελευταίους δυο μήνες. Είναι γνωστό ότι ο Πρόεδρος Τραμπ έχει κυρήξει πόλεμο εναντίον των μίντια και των «ψεύτικων ειδήσεων», όπως αποκαλεί τα ρεπορτάζ που κριτικάρουν στενά τον ίδιο και τις κυβερνητικές του αποφάσεις. Πριν από δύο εβδομάδες το tweet του ότι «τα μίντια είναι ο εχθρός του αμερικανικού λαού» έκανε το γύρο του κόσμου, ακόμα κι αν οι σύμβουλοί του τον παρότρυναν να το σβήσει λίγα λεπτά αργότερα.

Κι αν πρώτος εχθρός του Τραμπ είναι τα μίντια, αμέσως μετά ακολουθεί το Χόλιγουντ και οι εκπρόσωποί του: από την «υπερτιμημένη Μέριλ Στριπ» μέχρι τα βραβεία Οσκαρ που δήλωσε ότι δε θα παρακολουθήσει, αλλά όπως είπε χαρακτηριστικά ο Τζίμι Κίμελ «τα βλέπει σίγουρα στα κρυφά και κατά τις 5 το πρωί θα τα απαξιώσει με ένα tweet με κεφαλαία εκνευρισμένα γράμματα».

Σήμερα ένας ακόμα εκπρόσωπος του μισητού Χόλιγουντ, ο γνωστός Δημοκρατικός Τομ Χανκς, έστειλε ένα δώρο στους δημοσιογράφους του Λευκού Οίκου. Μια μηχανή Espresso. Ολα τα λεφτά βέβαια ήταν το σημείωμά του.

Διαβάστε κι αυτό: O Τομ Χανκς πιστεύει ότι όλα θα πάνε καλά στην Αμερική

tom hanks Espresso machine 607 1

tom hanks Espresso machine 607 2

Προς τους δημοσιογράφους του Λευκού Οίκου

Συνεχίστε το δίκαιο αγώνα σας για την Αλήθεια, τη Δημοκρατία και το πραγματικό Αμερικανικό Ιδεώδες.

Ειδικά αυτό το κομμάτι της Αλήθειας, είναι πολύ σημαντικό.

Τομ Χανκς

Για να είμαστε δίκαιοι: δεν είναι η πρώτη φορά που ο Τομ Χανκς στέλνει αυτό το δώρο στο Λευκό Οίκο. Το έκανε κατά τη θητεία του Τζορτζ Μπους, όταν πρόσεξε ότι δεν υπάρχει καφετιέρα στο χώρο των δημοσιογράφων και την αντικατέστησε το 2010 όταν, σε μία επίσκεψή του στον Πρόεδρο Ομπάμα διαπίστωσε ότι μάλλον δεν είχε πλυθεί ποτέ από τότε.

Είναι η πρώτη φορά όμως που το σημείωμά του έχει άλλο τόνο από αυτό που θα συνόδευε ένα απλό δώρο.

Διαβάστε περισσότερα: