Buzz

We Stand United: To Xόλιγουντ στέκεται ενωμένο απέναντι στον Ντόναλντ Τραμπ

στα 10

Με διαμαρτυρία τους στη Νέα Υόρκη, ηθοποιοί όπως ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο, η Τζούλιαν Μουρ, ο Μαρκ Ράφαλο και άλλοι έδειξαν την αντίθεσή τους στον νέο Πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών.

We Stand United: To Xόλιγουντ στέκεται ενωμένο απέναντι στον Ντόναλντ Τραμπ

Η διαδήλωση έγινε στις 19 Ιανουαρίου - μια μέρα πριν την ορκωμοσία του Ντόναλντ Τραμπ - έξω από το Trump International Hotel and Tower στη Νέα Υόρκη και βρήκε αμέτρητους σταρ να ενώνουν τις φωνές τους για μια καλύτερη Αμερική.

Ρόμπερτ Ντε Νίρο, Τζούλιαν Μουρ, Μαρκ Ράφαλο, Μάικλ Μουρ, Αλεκ Μπόλντγουιν, Ρόζι Περές, Σάλι Φιλντ, η Σέρ και πολλοί άλλοι μίλησαν στον κόσμο που είχε συγκεντρωθεί προσπαθώντας να δώσουν ελπίδα.

Διαβάστε ακόμη: Ο Μάικλ Μουρ δεν κάνει πλάκα όταν λέει πως παίρνει τον Ντόναλντ Τραμπ στα σοβαρά

We Stand United 607

We Stand United 607

We Stand United 607

«Αυτοί οι άνθρωποι είναι ντροπή, αλλά υπάρχει ελπίδα. Ο Τραμπ πιστεύει ότι μπορεί να σας λυγίσει. Υπάρχει όμως ένα πράγμα που δεν αλλάζει στους Νεοϋορκέζους: Δεν λυγίζουν», δήλωσε ο Αλεκ Μπόλντγουιν.

«Το μόνο πράγμα που μπορεί να μας σώσει είστε εσείς. Τίποτα δεν έγινε για να σταματήσει ο πόλεμος στο Βιετνάμ μέχρι που βγήκαμε στους δρόμους. Η δύναμη του κόσμου είναι μεγαλύτερη από τους μαλάκες στην Ουάσιγκτον», φώναξε η Σερ απευθυνόμενη στους τουλάχιστον 25.000 Νεοϋορκέζους που συγκεντρώθηκαν στη διαμαρτυρία.

We Stand United 607

We Stand United 607

Δείτε παρακάτω στιγμιότυπα από την διαδήλωση, τον Αλεκ Μπόλντγουιν να μιμείται τον Ντόναλντ Τραμπ και τα συνθήματα που έστειλαν οι σταρ του σινεμά:



Διαβάστε ακόμη: