Buzz

Ο Ντόναλντ Τραμπ πιστεύει πως το «Saturday Night Live» είναι «πραγματικά κακή τηλεόραση»

στα 10

Ο νεοεκλεγείς Αμερικανός πρόεδρος αντέδρασε για μια ακόμα φορά έντονα στη σκληρή σάτιρα του SNL με αφορμή την πιο πρόσφατη εκπομπή, όπου τον υποδύθηκε -όπως πάντα- ο Αλεκ Μπόλντουιν.

Ο Ντόναλντ Τραμπ πιστεύει πως το «Saturday Night Live» είναι «πραγματικά κακή τηλεόραση»

Με αφορμή την πρώτη επίσημη συνέντευξη τύπου του Ντόναλντ Τραμπ εδώ και έξι μήνες, το «Saturday Night Live» και ο Αλεκ Μπόλντουιν δεν έχασαν την ευκαιρία να παρωδήσουν για μια ακόμα φορά τον νέο πρόεδρο των ΗΠΑ, εκμεταλλευόμενοι φυσικά τη μαζική άρνηση αναγνωρισμένων σταρ να πάρουν μέρος στην τελετή ορκωμοσίας του, αλλά και τις δηλώσεις του περί golden showers που έγιναν αφορμή για αμέτρητα σχόλια και λογοπαίγνια στο διαδίκτυο.

Μολονότι ο Τραμπ είχε φιλοξενηθεί στο παρελθόν στα πλατό της εκπομπής, δεν έκρυψε ποτέ του ότι δεν είναι ιδιαίτερα μεγάλος θαυμαστής της σατιρικής ερμηνείας του από τον Μπόλντουιν.

Διαβάστε ακόμη: Ο Μαρκ Χάμιλ επιστρέφει ως Τζόκερ, για να διαβάσει άλλο ένα tweet του Ντόναλντ Τραμπ

Alec Baldwin - Donald Trump 607

Η τελευταία εκπομπή, όμως, μάλλον ξεχείλισε το ποτήρι για τον Τραμπ, ο οποίος έσπευσε να γράψει στον λογαριασμό του στο twitter: «Οι ειδήσεις του NBC είναι κακές, αλλά το “Saturday Night Live” είναι το χειρότερο πράγμα στο NBC. Καθόλου αστείο, το καστ είναι φρικτό, πάντοτε μια εντελώς οργανωμένη επίθεση. Πραγματικά κακή τηλεόραση!».

Ομολογουμένως, τα κωμικά σκετς του SNL δεν είναι πάντοτε πετυχημένα, κινούμενα από το ξεκαρδιστικό και το εύστοχο μέχρι το χοντροκομμένο και το προφανές, το σίγουρο είναι, ωστόσο, ότι ο Τραμπ δεν είναι ο πρώτος ούτε θα είναι ο τελευταίος πολιτικός που πέφτει θύμα της σάτιρας της εκπομπής.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε και το επίμαχο βίντεο που προκάλεσε (εκ νέου) την οργή του.

Διαβάστε ακόμη