Buzz

Ο Ντόναλντ Τραμπ ξέρει τι φταίει για το λάθος στα Οσκαρ: Η υπερβολική πολιτική!

στα 10

Μπορεί να μην το έγραψε στο twitter αλλά φυσικά έχει άποψη. Φυσικά!

Ο Ντόναλντ Τραμπ ξέρει τι φταίει για το λάθος στα Οσκαρ: Η υπερβολική πολιτική!
Illustration: Kako, από το Hollywood Reporter

Ανάμεσα σε όσα είπε ο Τζίμι Κίμελ για τον Ντόναλντ Τραμπ στην διάρκεια της απονομής των φετινών Οσκαρ ήταν ότι ο Πρόεδρος της Αμερικής «θα σχολιάσει στο twitter τα όσα συμβούν εδώ απόψε με κεφαλαία γράμματα, αύριο το πρωί όσο θα είναι στην τουαλέτα», αλλά ο Τραμπ απέφυγε να το κάνει –και υποθέτουμε ότι για να τα καταφέρει θα εξάντλησε όλη την αυτοσυγκράτηση που δεν έχει.

Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν σχολίασε την απονομή σε αποκλειστική συνέντευξη που έδωσε στο μέσο ενημέρωσης της επιλογής του το υπερσυντηρητικό (και συχνά ακραίο) Breitbart News.

«Νομίζω ότι επικεντρώθηκαν τόσο πολύ στην πολιτική ώστε δεν ασχολήθηκαν με το να φέρουν εις πέρας την βραδιά σωστά» είπε ο Τραμπ ο οποίος βρήκε επίσης ότι έτσι η τελετή έγινε «λίγο θλιβερή. Αφαίρεσε από την λάμψη των οσκαρ. Κάτι έλειπε, αυτό το μαγικό συστατικό και τελικά ο τρόπος που ολοκληρώθηκε η βραδιά ήταν αξιολύπητος».

Διαβάστε ακόμη: Βραβεία Οσκαρ 2017: Νικητής το «La La Land». Εεε... το «Moonlight» τελικά!

Εδω βεβαίως οφείλουμε να ομολογήσουμε ότι η πλειοψηφία των όσων βρίσκονταν στην αίθουσα κι όσων είδαν την απονομή δεν βρήκαν τα αστεία που στόχευαν στον Τραμπ καθόλου θλιβερά, αλλά κατανοούμε γιατί ο ίδιος δεν ενθουσιάστηκε.

Οσο για το λάθος που σημάδεψε το τέλος της βραδιάς, καθώς ο θόρυβος καταλαγιάζει, ξέρουμε ήδη με βεβαιότητα πως έγινε και ποιος το έκανε κι αντίθετα απ΄ότι πιστεύει ο Ντόναλντ Τραμπ είχε τελικά να κάνει με το glamour κι όχι με την πολιτική.

Ο Μπράιαν Κάλιναν, ένας από τους δυο ανθρώπους της PricewaterhouseCooper που ήταν υπεύθυνος για την παράδοση των φακέλων στους παρουσιαστές, έδωσε στον Γουόρεν Μπίτι τον λάθος φάκελο, πιθανότατα γιατί λίγα δευτερόλεπτα πριν ο ηθοποιός και παρουσιαστής ανέβει στην σκηνή, ο Κάλιναν ήταν πολύ απασχολημένος με το να ποστάρει στον λογαριασμό του στο twitter μια φωτογραφία της Εμα Στόουν από τα παρασκήνια.

Περισσότερα Βραβεία Οσκαρ 2017

Η 89η Απονομή των Βραβείων Οσκαρ μεταδόθηκε ζωντανά στις 26 (προς ξημερώματα 27) Φεβρουαρίου από το COSMOTE CINEMA 1HD, και από το COSMOTE CINEMA 2HD. Η τελετή προβλήθηκε και με υπότιτλους την Καθαρά Δευτέρα το βράδυ στις 22.00, στο COSMOTE CINEMA 2HD. Η COSMOTE TV αποτελεί για τα επόμενα τρία χρόνια τον μοναδικό προορισμό για τα Βραβεία της Αμερικανικής Ακαδημίας Κινηματογράφου.

Tags: Oscars 2017