Φεστιβάλ / Βραβεία

H άλλη, ελαφρώς μακάβρια γκάφα των φετινών Oσκαρ

στα 10

Φανταζόμαστε δεν είναι πολύ ευχάριστο να βλέπεις την φωτογραφία σου στο in memoriam βίντεο των Οσκαρ. Εφόσον είσαι ακόμη ζωντανός!

Flix Team
H άλλη, ελαφρώς μακάβρια γκάφα των φετινών Oσκαρ

Η αυστραλέζα παραγωγός Τζαν Τσάπμαν, παραγωγός ταινιών όπως το «Piano» και το «Babadook», είδε προς μεγάλη, δυσάρεστη έκπληξή της, την φωτογραφία της δίπλα στο όνομα της συμπατριώτισσάς της ενδυματολόγου Τζάνετ Πάτερσον, η οποία πέθανε τον Οκτώβριο του 2016.

Δείτε ακόμη: Οσκαρ 2017: Πώς συνέβη μια από τις μεγαλύτερες γκάφες στην ιστορία των βραβείων

Η ίδια φίλη με την Πάτερσον και συνεργάτες σε αρκετές ταινίες δήλωσε για την γκάφα: «Eίμαι συγκλονισμένη από το ότι η φωτογραφία μου χρησιμοποιήθηκε στην θέση αυτής της φίλης και συνεργάτιδάς μου Τζάνετ Πάτερσον. Είχα πεις τους ατζέντηδές της να τσεκάρουν ποια φωτογραφία της θα χρησιμοποιηθεί στα Οσκαρ, αλλά μου είπαν ότι η ακαδημία το είχε υπό έλεγχο. Η Τζάνετ ήταν μια πανέμορφη γυναίκα, τέσσερις φορές υποψήφια για Οσκαρ και είναι πολύ απογοητευτικό που ένα τέτοιο λάθος δεν έγινε αντιληπτό από κανέναν. Οσο για μένα είμαι ακόμη ζωντανή και καλά στην υγεία μου και εξακολουθώ να δουλεύω ως παραγωγός».

Με μια λέξη: άουτς!

Δείτε εδώ αναλυτικά όλους τους νικητές και τα παραλειπόμενα της 89ης Απονομής των Βραβείων Οσκαρ.

Για να ζήσετε τα Οσκαρ 2017 λεπτό προς λεπτό - από τους πρώτους που πάτησαν το κόκκινο χαλί μέχρι και τον νικητή του Οσκαρ Καλύτερης Ταινίας - μπείτε στο live blog του Flix που μετέδωσε, με φωτογραφίες, videos, tweets και άμεση ανταπόκριση ολόκληρη την τελετή με λεπτομέρειες.

Μείνετε διαρκώς ενημερωμένοι, παρακολουθώντας το Flix και στη σελίδα του στο facebook και το twitter.

Η 89η Απονομή των Βραβείων Οσκαρ μεταδόθηκε ζωντανά στις 26 (προς ξημερώματα 27) Φεβρουαρίου από το COSMOTE CINEMA 1HD σε σχολιασμό Γιώργου Σατσίδη και Χριστίνας Μπίθα, και από το COSMOTE CINEMA 2HD χωρίς σχολιασμό. Η τελετή θα προβληθεί με υπότιτλους την Καθαρά Δευτέρα το βράδυ στις 22.00, στο COSMOTE CINEMA 2HD. Η COSMOTE TV αποτελεί για τα επόμενα τρία χρόνια τον μοναδικό προορισμό για τα Βραβεία της Αμερικανικής Ακαδημίας Κινηματογράφου.

Tags: Oscars 2017