Φεστιβάλ / Βραβεία

Βραβεία Oσκαρ 2017, Live Blog: Ζήστε κάθε λεπτό των Οσκαρ μαζί με το Flix

στα 10

To Flix φοράει ήδη τα καλά του και ετοιμάζεται για τη ζωντανή μετάδοση της 89ης Τελετής Απονομής των Βραβείων Οσκαρ, με live blogging, σχόλια, ενημέρωση και πλούσιο παρασκήνιο.

Flix Team
Βραβεία Oσκαρ 2017, Live Blog: Ζήστε κάθε λεπτό των Οσκαρ μαζί με το Flix

Το βράδυ της Κυριακής, 26 Φεβρουαρίου προς ξημερώματα Δευτέρας, το μεγαλύτερο κινηματογραφικό event της χρονιάς, η 89η Τελετή Απονομής των Βραβείων Οσκαρ θα ξετυλιχθεί μπροστά στα μάτια μας. Το Flix θα μεταδίδει live, λεπτό προς λεπτό, τι φορέθηκε, τι ειπώθηκε, τι εξέπληξε, ποιος βραβεύτηκε και τι θα μας μείνει αξέχαστο για πάντα. Αλλά δε φτάνει αυτό: από σήμερα μέχρι και την ώρα που θα ξεκινήσει το πιο διάσημο κόκκινο χαλί του κόσμου θα είμαστε εδώ μαζί σας για να μοιραστούμε τις προβλέψεις μας, το παρασκήνιο, φωτογραφίες, posts, κουτσομπολιά και αξιολογήσεις, περιμένοντας την απονομή.

Διαβάστε κι αυτό: Βραβεία Οσκαρ 2017: Οι υποψηφιότητες

Η 89η Απονομή των Βραβείων Οσκαρ θα μεταδοθεί ζωντανά στις 26 (προς ξημερώματα 27) Φεβρουαρίου από το COSMOTE CINEMA 1HD σε σχολιασμό Γιώργου Σατσίδη και Χριστίνας Μπίθα, και από το COSMOTE CINEMA 2HD χωρίς σχολιασμό. Η COSMOTE TV αποτελεί για τα επόμενα τρία χρόνια τον μοναδικό προορισμό για τα Βραβεία της Αμερικανικής Ακαδημίας Κινηματογράφου.

Η σελίδα ανανεώνεται αυτόματα όποτε υπάρχει νέα καταχώρηση - δεν χρειάζεται refresh