Φεστιβάλ / Βραβεία

21 υποψηφιότητες μετά, επιτέλους μια νίκη για τον Κέβιν Ο΄Κόνελ

στα 10

Κερδίζοντας επιτέλους το πρώτο του Oσκαρ για την μίξη ήχου του «Hacksaw Ridge» έσπασε μια γκίνια που κράτησε χρόνια.

Flix Team
21 υποψηφιότητες μετά, επιτέλους μια νίκη για τον Κέβιν Ο΄Κόνελ

Η πρώτη φορά που βρέθηκε υποψήφιος στα Οσκαρ ήταν το 1983 με το « Σχέσεις Στοργής» κι από τότε, 34 χρόνια μετά, κι αφού είχε δουλέψει σε περισσότερες από 200 ταινίες και είχε κερδίσει μαζί με την φετινή του 21 υποψηφιότητες, στέφθηκε νικητής.

Δείτε εδώ αναλυτικά όλους τους νικητές και τα παραλειπόμενα της 89ης Απονομής των Βραβείων Οσκαρ.

Ο Κέβιν Ο΄Κόνελ είχε το ρεκόρ των περισσότερων υποψηφιοτήτων δίχως νίκη κι εχθές ευχαριστώντας και την μητέρα του ανάμεσα σε άλλους λέγοντας «μου είχες πει να δουλέψω σκληρά κι αν δουλέψω σκληρά μπορεί μια μέρα να κερδίσω ένα Όσκαρ και να σε ευχαριστήσω από σκηνής. Μαμά, ξέρω ότι με βλέπεις από εκεί πάνω απόψε, οπότε σ’ ευχαριστώ. Σ’ ευχαριστώ πολύ».

Ακόμη και νικητής πλέον όμως, οι 20 υποψηφιότητές του χωρίς νίκη είναι ένα ρεκόρ που δύσκολα θα σπάσει - όχι ότι κανείς θα ήθελε να το διεκδικήσει.

Για να ζήσετε τα Οσκαρ 2017 λεπτό προς λεπτό - από τους πρώτους που πάτησαν το κόκκινο χαλί μέχρι και τον νικητή του Οσκαρ Καλύτερης Ταινίας - μπείτε στο live blog του Flix που μετέδωσε, με φωτογραφίες, videos, tweets και άμεση ανταπόκριση ολόκληρη την τελετή με λεπτομέρειες.

Μείνετε διαρκώς ενημερωμένοι, παρακολουθώντας το Flix και στη σελίδα του στο facebook και το twitter.

Η 89η Απονομή των Βραβείων Οσκαρ μεταδόθηκε ζωντανά στις 26 (προς ξημερώματα 27) Φεβρουαρίου από το COSMOTE CINEMA 1HD σε σχολιασμό Γιώργου Σατσίδη και Χριστίνας Μπίθα, και από το COSMOTE CINEMA 2HD χωρίς σχολιασμό. Η COSMOTE TV αποτελεί για τα επόμενα τρία χρόνια τον μοναδικό προορισμό για τα Βραβεία της Αμερικανικής Ακαδημίας Κινηματογράφου.

Tags: Oscars 2017