Φεστιβάλ / Βραβεία

Oscars 2017: Ο,τι αρχίζει ωραία τελειώνει με πόνο (αλλά άρχισε καταπληκτικά!)

στα 10

Ο,τι κι αν ακολούθησε στην 89η τελετή απονομής των βραβείων Οσκαρ, η έναρξή της ήταν μία από τις καλύτερες των τελευταίων 10 χρόνων. Δείτε ξανά τον Τζάστιν Τίμπερλεϊκ να ξεσηκώνει τους A-Listers του Χόλιγουντ με το «Can't Stop That Feeling».

Oscars 2017: Ο,τι αρχίζει ωραία τελειώνει με πόνο (αλλά άρχισε καταπληκτικά!)

Α night to remember. Το μόνο σίγουρο. Η 89η τελετή απονομής των βραβείων Οσκαρ θα μείνει για πάντα ιστορική. Και ίσως... όχι για τους λόγους που θα επιθυμούσε η Ακαδημία.

Ολοι πλέον έχετε μάθει τι συνέβη στο φινάλε. Αν όχι διαβάστε αναλυτικά για το la la...λάθος: Oscars 2017: Ο Τζίμι Κίμελ εξηγεί τα τελευταία 10 λεπτά της τελετής με το δικό του τρόπο

Εμείς όμως (καθώς είναι μία Τρίτη που μοιάζει απειλητικά με Δευτέρα) λέμε να σταθούμε στην έναρξη της βραδιάς. Με την opening performance του Τζάστιν Τίμπερλεϊκ στο υποψήφιο για Οσκαρ «Can't Stop That Feeling» που ξεσήκωσε την αίθουσα σε χορευτικό standing ovation.

Justin Timberlake Oscars Opening GIF

Justin Timberlake Oscars Opening GIF 4

Justin Timberlake Oscars Opening GIF 2

Justin Timberlake Oscars Opening GIF 3

Κι ομολογήστε το: σε κάνει να χαμογελάς να βλέπεις τον πάντα τόσο cool dude Τζεφ Μπρίτζες, την απενοχοποιημένη Πρώτη Κυρία Μέριλ Στριπ, τον (δεν του το χαμε να κάνει fist bump) Χαβιέ Μπαρδέμ, τον βαρύ κι ασήκωτο που τελικά το διασκεδάζει Ντανζέλ Ουάσινγκτον, την «με νομίζετε παγοκολώνα αλλά το κουνάω» Νικόλ Κίντμαν και τόσους ακόμα A-Listers του Χόλιγουντ να αιφνιδιάζονται, να σηκώνονται και να χορεύουν προκαλώντας ένα μικρό, αχορογράφητο και τόσο καλοδεχούμενα μη-στημένο χάος στην τηλεοπτική κάλυψη.

Ας πάνε στην ευχή τα παλιά λοιπόν. Πατήστε το play και χορέψτε κι εσείς (έστω τα πόδια, κάτω από το γραφείο):


Και η συνέχεια με τους σταρ να χορεύουν και το πέρασμα στον Τζίμι Κίμελ, εδώ:


Η 89η Απονομή των Βραβείων Οσκαρ μεταδόθηκε ζωντανά στις 26 (προς ξημερώματα 27) Φεβρουαρίου από το COSMOTE CINEMA 1HD σε σχολιασμό Γιώργου Σατσίδη και Χριστίνας Μπίθα, και από το COSMOTE CINEMA 2HD χωρίς σχολιασμό. Η τελετή προβλήθηκε και με υπότιτλους την Καθαρά Δευτέρα το βράδυ στις 22.00, στο COSMOTE CINEMA 2HD. Η COSMOTE TV αποτελεί για τα επόμενα τρία χρόνια τον μοναδικό προορισμό για τα Βραβεία της Αμερικανικής Ακαδημίας Κινηματογράφου.