Industry

Το Πρόγραμμα Media συνεργάζεται με το Ελληνικό Κέντρο Κινηματογράφου

στα 10

Συνεργασία MEDIA και Ε.Κ.Κ. με σκοπό τη διευκόλυνση της πρόσβασης των παραγωγών σε χρηματοδοτικούς πόρους.

Flix Team
Το Πρόγραμμα Media συνεργάζεται με το Ελληνικό Κέντρο Κινηματογράφου

Το ελληνικό γραφείο MEDIA συνεργάζεται πλέον με το Ελληνικό Κέντρο Κινηματογράφου, αξιοποιώντας τις σύγχρονες υποδομές και το εκτεταμένο δίκτυο του ΕΚΚ. Ολοι οι επαγγελματίες του οπτικοακουστικού χώρου μπορούν να απευθύνονται στο ελληνικό γραφείο MEDIA καθημερινά, στις εγκαταστάσεις του ΕΚΚ, ώστε να ενημερώνονται για τα χρηματοδοτικά προγράμματα και τις πρωτοβουλίες κατάρτισης.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρίσκουν εκεί πληροφορίες για το πρόγραμμα διευκόλυνσης πρόσβασης παραγωγών σε χρηματοδοτικούς πόρους i2i από πιστωτικά και χρηματοπιστωτικά ιδρύματα, για την ασφάλιση ή την εγγύηση αποπεράτωσης ή την πιστωτική χρηματοδότηση για την παραγωγή ενός οπτικοακουστικού έργου. Οι καταληκτικές ημερομηνίες είναι η 6η Ιανουαρίου 2012, για σχέδια που θα αρχίσουν το νωρίτερο την 1ην Ιουλίου 2011 και η 6η Ιουνίου 2012, για σχέδια που θα αρχίσουν το νωρίτερο την 1ην Δεκεμβρίου 2011.

Info

Εγγραφείτε στην ιστοσελίδα του ελληνικού γραφείου MEDIA για να λαμβάνετε την περιοδική ηλεκτρονική επισκόπηση των χρηματοδοτικών προγραμμάτων και των άλλων πρωτοβουλιών του MEDIA.

Επικοινωνήστε με το ελληνικό γραφείο MEDIA για να παραλάβετε τους οδηγούς ευρωπαϊκών αγορών και δικτύων και προγραμμάτων κατάρτισης του MEDIAMEDIA Desk Hellas- Ελληνικό Κέντρο Κινηματογράφου, Αρεοπαγίτου 7, Αθήνα, 117 42, 210 3234414, www.mediadeskhellas.eu, info@mediadeskhellas.eu, Ηλίας Τασόπουλος

Tags: media