Φεστιβάλ / Βραβεία

Θεσσαλονίκη 2015: Η Λίσα Ασάν μιλά για τους «White People» στην κάμερα του Flix

στα 10

Μετά το «She Monkeys», η Σουηδή Λίσα Ασάν παρουσιάζει στη Θεσσαλονίκη το «White People» και εξηγεί στο Flix, μαζί με την ηθοποιό της, Αλιέτε Οπχαϊμ, πώς είναι ευκολότερο να προσεγγίζεις την πραγματικότητα ως επιστημονική φαντασία.

Θεσσαλονίκη 2015: Η Λίσα Ασάν μιλά για τους «White People» στην κάμερα του Flix

Η νέα ταινία της Λίσα Ασάν, που γνωρίσαμε εδώ πριν λίγα χρόνια με το «She Monkeys», είναι ολοκαίνουρια, μόλις προβλήθηκε στη Σουηδία και κάνει τη διεθνή πρεμιέρα της στο Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης. Το «White People» («Λευκοί Ανθρωποι») είναι ένα χαμηλών τόνων αλλά συναρπαστικό θρίλερ φαντασίας για ανθρώπους που, εγκλωβισμένοι σε μια υπόγεια φυλακή, αναγκάζονται να ενστερνιστούν ταυτότητες που ποτέ δε φαντάζονταν για τους εαυτούς τους.

Διαβάστε ακόμη: Το «White People» αποχρωματίζει την ξενοφοβία

Η Λίσα Ασάν με τη μια από τις ηθοποιούς της, Αλιέτε Οπχαϊμ, μίλησαν στην κάμερα του Flix για το ψυχροπολεμικό καταφύγιο όπου έζησαν για δυόμιση μήνες και γύρισαν την ταινία, αλλά και για το πώς ο θεατής μπορεί ευκολότερα να δει τον εαυτό του στο σινεμά του φανταστικού.

Πατήστε το play:

Δείτε ακόμη να μιλούν στην κάμερα του Flix:

Διαβάστε όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για το 56ο Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης στο ειδικό τμήμα του Flix που ανανεώνεται συνεχώς.