Φεστιβάλ / Βραβεία

Θεσσαλονίκη 2015: Ο Σέσαρ Ασεβέδο μιλάει στην κάμερα του Flix για το «Η Γη και η Σκιά»

στα 10

Ο 28χρονος Κολομβιανός έφτασε στη Θεσσαλονίκη έχοντας κερδίσει τη Χρυσή Κάμερα Πρωτοεμφανιζόμενου Σκηνοθέτη στο Φεστιβάλ Καννών με το ντεμπούτο του «Η Γη και η Σκιά». Στην κάμερα του Flix μιλάει για όλα όσα ενώνουν τη φύση με τους ανθρώπους και τον πόνο που μπορεί να σε κάνει να ξεκινήσεις τη ζωή σου από την αρχή.

Θεσσαλονίκη 2015: Ο Σέσαρ Ασεβέδο μιλάει στην κάμερα του Flix για το «Η Γη και η Σκιά»

Από τα μεγάλα χιτ του 56ου Φεστιβάλ, το «Η Γη και η Σκιά» έφτασε στο Διαγωνιστικό Τμήμα της Θεσσαλονίκης με αξιώσεις, έχοντας κερδίσει τη Χρυσή Κάμερα στο Φεστιβάλ Καννών, τοποθετώντας το όνομα του νεαρού δημιουργού του στην αφρόκρεμα του ολοένα και πιο συναρπαστικού λατινοαμερικάνικου σινεμά.

Μακριά από το σκονισμένο τοπίο της ταινίας του, σε μια ηλιόλουστη Θεσσαλονίκη, ο Σέσαρ Ασεβέδο μιλάει στην κάμερα του Flix για τις επιστροφές στο σπίτι, τη φύση που κατοικείται από προσωπικά του φαντάσματα και το μοναδικό τρόπο για να μπορέσεις να αξιοποιήσεις τον πόνο ως μια νέα αρχή...

Πατήστε το play...


Δείτε ακόμη να μιλούν στην κάμερα του Flix:

Διαβάστε όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για το 56ο Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης στο ειδικό τμήμα του Flix που ανανεώνεται συνεχώς.