Buzz

Για κάποιο λόγο η ταινία «Οι Αλλοι» του Αλεχάντρο Αμεναμπάρ ετοιμάζεται για το ριμέικ της

στα 10

Μια από τις πιο ατμοσφαιρικές και ανατριχιαστικές ταινίες των '00s αποκτά ένα (αχρείαστο) μοντερνοποιημένο ριμέικ.

Για κάποιο λόγο η ταινία «Οι Αλλοι» του Αλεχάντρο Αμεναμπάρ ετοιμάζεται για το ριμέικ της

H ταινία τρόμου του 2001 «Οι Αλλοι» του Αλεχάντρο Αμεναμπάρ θεωρείται ακόμα και σήμερα, αν όχι μια από τις καλύτερες, σίγουρα μια από τις πιο ατμοσφαιρικές και ανατριχιαστικές ταινίες που κυκλοφόρησαν στα ‘00s. Η ταινία εξελίσσονταν σε μια απομονωμένη από τον κόσμο έπαυλη το 1945 και πρωταγωνιστούσε η Νικόλ Κίντμαν ως μια μητέρα η οποία αναγκαζόταν να κλειστεί μέσα στην ασφάλεια του σπιτιού της μαζί με τα δυο παιδιά της, τα οποία έπασχαν από μια σπάνια ασθένεια. Οταν κάνουν την εμφάνισή τους τρεις νέοι υπηρέτες τότε αρχίζουν να γίνονται διάφορα περίεργα και ανεξήγητα πράγματα στην έπαυλη.

Και μπορεί να χρειάστηκαν 20 χρόνια αλλά, χωρίς να το ζητήσει κανείς, το Χόλιγουντ αποφάσισε πως ήρθε η ώρα για το ριμέικ του. Σύμφωνα με το Deadline τα δικαιώματα της ταινίας αγοράστηκαν από την Sentient Entertainment, η οποία θα αναλάβει και την παραγωγή της. Οπως δήλωσε δεν την ενδιαφέρει να κάνει ένα πιστό ριμέικ της ταινίας του Αμεναμπάρ αλλά θα μια πιο μοντερνοποιημένη εκδοχή της μεταφέροντας την στο σήμερα, χρησιμοποιώντας από ότι φαίνεται τα όσα περνάμε αυτές τις μέρες για ως βάση της ταινίας. Το θέμα όμως είναι πως θα διαχειριστεί ή θα αλλάξει την ανατροπή της η οποία πλέον, μετά από τόσο καιρό, είναι γνωστή στο ευρύ κοινό και ήταν αυτή η οποία έκανε την ταινία τόσο ξεχωριστή.

Διαβάστε ακόμα: Δείτε τη μικρού μήκους ταινία «Shadowed» του Ντέιβιντ Φ. Σάντμπεργκ

the others 607

Το Ρενέ Ταμπ της Sentient δήλωσε πως «με τιμά το ότι μπορώ να δουλέψω σε μια από τις πιο αγαπημένες μου ταινίες τρόμου όλων των εποχών, τους “Αλλους”, και φέρω αυτό το ριμέικ στη μεγάλη οθόνη για ένα νέο κοινό. Είναι πραγματικά ανατριχιαστικό και απίστευτο το πόσο τα θέματα της ταινίας είναι τόσο κοντά στο σήμερα: αυτοαπομόνωση, παράνοια και φόβος και φυσικά μια έντονη επιθυμία να προστατεύσουμε τα παιδιά και εμάς από τους κινδύνους. Ανυπομονούμε να αποκαλύψουμε την Γκρέις την ηρωίδα της οποίας ο πόνος και οι δαίμονες προσελκύουν τους θεατές σε ένα πραγματικά συμπονετικό ταξίδι.»

Μέχρι στιγμής δεν έχει ανακοινωθεί ο σκηνοθέτης και οι πρωταγωνιστές του ριμέικ ούτε κάποια ημερομηνία κυκλοφορίας, αλλά με τα όσα συμβαίνουν αυτή την περίοδο στην κινηματογραφική βιομηχανία παγκοσμίως μάλλον κάτι τέτοιο ίσως αργήσει να γίνει. Για την ώρα δείτε το τρέιλερ της ταινίας του 2001 παρακάτω.