Buzz

Ο Τζον Φαβρό καθησυχάζει: το «The Mandalorian 2» θα βγει κανονικά τον Οκτώβριο

στα 10

O Baby Yoda θα είναι και πάλι κοντά μας στην ώρα του, παρά το lockdown!

Ο Τζον Φαβρό καθησυχάζει: το «The Mandalorian 2» θα βγει κανονικά τον Οκτώβριο

Oι Star Wars fanatics μπορούν να αναπνεύσουν ελεύθερα: η Δύναμη είναι ισχυρότερη της πανδημίας. Ή, τουλάχιστον, η δύναμη της τεχνολογίας και των ειδικών εφέ που μπορούν να επεξεργαστούν κι από μακριά.

Ο Τζον Φαβρό, ο οποίος εκτός από τα cradits του ως πρωταγωνιστής και σκηνοθέτης έχει εξελιχθεί κι ως ισχυρός παίκτης στην παραγωγή, στο πρόσφατο online ATX Φεστιβάλ Τηλεόρασης, δεσμεύτηκε ως παραγωγός της σειράς του Disney+ «The Mandalorian» ότι η 2η σεζόν θα κυκλοφορήσει κανονικά, παρά τις μεγάλες αναταράξεις που έχει φέρει η πανδημία και η καραντίνα στο Χόλιγουντ.

The Mandalorian 607

«Ημασταν τυχεροί και είχαμε ολοκληρώσει τα γυρίσματα πριν την καραντίνα. Και χάρη στον τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμό των στούντιο της Lucasfilm και ILM, οι ομάδες των ειδικών εφέ μπορούσαν να μοντάρουν και να δουλεύουν το postproduction από το σπίτι !»

«Οπότε, η δεύτερη σεζόν θα κάνει πρεμιέρα κανονικότατα τον Οκτώβριο!»

Να θυμίσουμε ότι, σε αυτό το δεύτερο κύκλο, έχουν υπογράψει τη σκηνοθεσία επισοδείων οι Πέιτον Ριντ («Ant-Man») και Ρόμπερτ Ροντρίγκεζ, που έρχονται να προστεθούν στο κατάλογο των αρκετά γνωστών σκηνοθετών που δούλεψαν για την σειρά.

Διαβάστε περισσότερα: