Buzz

Αρραβωνιάστηκε ο Κουέντιν Ταραντίνο...

στα 10

... και το πάρτι του έμοιαζε με reunion του «Pulp Fiction». Oλοι ήταν εκεί!

Αρραβωνιάστηκε ο Κουέντιν Ταραντίνο...

«Κοιτάξτε πώς έχει η κατάσταση: εγώ κάνω ταινίες. Κι όταν κάνω ταινίες, δε θέλω να κάνω τίποτα άλλο. Ολα είναι σινεμά για μένα. Για αυτό και δε θέλω σύζυγο. Για αυτό και δεν έχω παιδιά. Δε θέλω τίποτα να μπαίνει στη μέση. Ολος ο γαμημένος κόσμος μπορεί να ανατιναχτεί. Δεν με νοιάζει. Αρκεί να μπορώ να κάνω την ταινία μου. Αυτή είναι η ζωή μου. Αυτό είναι η κορυφή του Εβερεστ για μένα...». Τάδε έφη Κουεντιν Ταραντίνο 8 χρόνια πριν. Αλλά φαίνεται πως άλλαξε γνώμη...

Στα 54 του χρόνια ο Ταραντίνο αποφάσισε να παντρευτεί: το καλοκαίρι ζήτησε σε γάμο την Ντανιέλα Πικ, την εδώ κι ένα χρόνο 33χρονη σύντροφό του. Και το προηγούμενο σαββατοκύριακο, το γιόρτασαν στην Νέα Υόρκη, στο κλαμπ Socialista στο Σόχο, σε ένα casual πάρτι που τους έστησε ο χρόνια φίλος και παραγωγός του, Χάρβεϊ Γουάινστιν.

Διαβάστε κι αυτό: Το «Death Proof» του Κουέντιν Ταραντίνο κλείνει 10 χρόνια

Tarantino engagement party 607 1

«Ξέρω τον Κουέντιν 26 χρόνια. Σε όλα αυτά τα 26 χρόνια δεν με έχει πάρει ποτέ πίσω όταν βλέπει κλήση μου. Ποτέ. Εγώ πρέπει να τον ξαναπάρω. Πέρσι που γνώρισε την Ντανιέλα, χτύπησε το τηλέφωνό μου. Τότε κατάλαβα ότι αυτό το κορίτσι έκανε τη διαφορά. Ημουν σίγουρος ότι εκείνη του είπε να με πάρει...» είπε χαριτωλογώντας στην πρόποσή του ο ιδρυτής της πάλαι ποτέ Miramax, της εταιρίας που έστησε τον μύθο του Ταραντίνο από τα χρόνια των «Reservoir Dogs» και «Pulp Fiction».

Tarantino engagement party 607 2

Kαι για αυτό και το πάρτι έμοιαζε με reunion του «Pulp Fiction», καθώς όλοι οι πιστοί ηθοποιοί του Ταραντίνο φρόντισαν να είναι εκεί για να του ευχηθούν: Ούμα Θέρμαν, Σάμιουελ Τζάκσον, Μπρους Γουίλις, Χάρβεϊ Καϊτέλ. Παρόντες επίσης και οι Νταϊάν Κρούγκερ κι ο Εντουαρντ Νόρτον.

Tarantino engagement party 607 4

Tarantino engagement party 607 5

Tarantino engagement party 607 6

Ο Ταραντίνο πρωτογνώρισε την Ισραηλινή τραγουδίστρια και ηθοποιό Ντανιέλα Πικ όταν επισκέφτηκε το Τελ Αβίβ για την προώθηση των «Inglourious Basterds» το 2009. Ξανασυναντήθηκαν το 2016 και από τότε είναι μαζί.

Στο πάρτι των αρραβώνων μίλησαν επίσης και η Ούμα Θέρμαν («δε θα ξεχάσω ποτέ πόσο γενναιόδωρος υπήρξες μαζί μου και σου εύχομαι κάθε ευτυχία με την Ντανιέλα») αλλά και ο Χάρβεϊ Καϊτέλ («Σταμάτα να με χρησιμοποιείς στις ταινίες σου, δεν μπορώ πια να σε ξεφορτωθώ»)

Tarantino engagement party 607 7

Tarantino engagement party 607 3

Το δώρο του Γουάινστιν για το ζευγάρι ήταν μία Leica 35mm κάμερα με σκαλισμένη την επιγραφή «Mr. And Mrs. Tarantino» και ένα κιβώτιο από 35άρι φιλμ για να «αποθανατίσουν τις ευτυχισμένες τους στιγμές».

Εμείς ευχόμαστε ένα πράγμα μόνο: αν μπορεί η Ντανιέλα να αλλάζει γνώμη στον Ταραντίνο, ας του αλλάξει και την απόφασή του να παραιτηθεί μετά τη 10η ταινία του.

Διαβάστε περισσότερα: