Buzz

Ο Στιβ Καρέλ είναι ο Αγιος Βασίλης στη χριστουγεννιάτικη καμπάνια της Χfinity

στα 10

Μία μικρού μήκους από την Χfinity θυμίζει ότι το μόνο που θέλεις να σου φέρει ο Αγιος Βασίλης φέτος είναι... ό,τι ήταν πάντα τα Χριστούγεννα.

Ο Στιβ Καρέλ είναι ο Αγιος Βασίλης στη χριστουγεννιάτικη καμπάνια της Χfinity

Αυτά τα Χριστούγεννα θα είναι διαφορετικά. Οπως, διαφορετικό ήταν και το περσινό Πάσχα, το καλοκαίρι, οι Κυριακές, τα βράδια μας.

Η διαφημιστική καμπάνια της Xfinity λοιπόν, επιστρατεύει έναν από τους πιο συμπαθητικούς και αυτοσαρκαστικούς κωμικούς του Χόλιγουντ, τον Στιβ Καρέλ, σ' ένα 3λεπτο ταινιάκι που θέλει να δείξει ότι ακόμα και ο Αγιος Βασίλης είναι σε απελπισία. Εχει στερέψει από ιδέες.

«Μετά από τη χρονιά που ζήσαμε, τα κανονικά δώρα δεν λένε τίποτα» ομολογεί στο Zoom με τα καλικαντζαράκια του. Πρέπει να του βρουν κάτι άλλο.

Δείτε κι αυτό: O Τάικα Γουατίτι σκηνοθετεί την χριστουγεννιάτικη διαφήμιση της Coca Cola

Steve Carel Santa 607

Τι μπορεί να φέρει φέτος, σε μικρά και μεγάλα παιδιά, και να κάνει τις γιορτές λίγο πιο γλυκές. Λίγο πιο κανονικές.

«Την αίσθηση ότι παίζεις χιονοπόλεμο με τους φίλους σου». «Τη μυρωδιά από τα κουλουράκια της γιαγάς». «Τις βαρετές ιστορίες που λέει και ξαναλέει ο παππούς».

Με το «Dreamer», το τραγούδι των Supertramp από το 1974, ως ηχητικό χαλί, αυτό το ταινιάκι θα σας βουρκώσει. Τουλάχιστον αυτό έκανε το σενάριο στον Καρέλ και δέχθηκε να φορέσει τον αγιοβασιλιάτικο σκούφο (και όχι το παντελόνι του, στην αστεία απεικόνιση του Αγ. Βασίλη στο Zoom).

«Οι γιορτές είναι το "μαζί" των ανθρώπων. Μαζί με όσους αγαπάς, μαζι με την οικογένειά σου, μαζί με όλα όσα δεν μπορείς να ζήσεις - ακόμα κι αν σε πρήζουν. Ελπίζω αυτό το γλυκό ταινιάκι να σας κάνει να χαμογελάσετε...»


Δείτε κι αυτά: